Libnet.ro
UNICEF

20:02

CORONAVIRUS | isi inchide fabricile pana la finalul lunii martie

B1 B1,
CORONAVIRUS | isi inchide fabricile pana la finalul lunii martie

Si-a inchis fabricile de la Maranello si Modena, pana la 27 martie, din cauza crizei provocate in Italia de epidemia de coronavirus, noteaza motorsport. com. Vizate de aaceasta decizie sunt atat. continuă pe B1

Coronavirus: Ciprul isi inchide frontierele pentru nerezidenti de la 15 martie

Presedintele Ciprului, Nicos Anastasiades, a anuntat ca, din cauza epidemiei de coronavirus, dispune inchiderea pentru doua saptamani a frontierelor tarii tuturor strainilor care nu sunt rezidenti, studenti sau angajati pe insula mediteraneana a carei.

CORONAVIRUS |Norvegia isi inchide granitele din cauza pandemiei. Importul bunurilor nu va fi restrictionat

Guvernul norvegian a anuntat masuri drastice in lupta cu pandemia de coronavirus. incepand de luni se vorinchide toate porturile si aeroporturilesi nimeni nu va mai intra sau iesi din Norvegia.

CORONAVIRUS |Ucraina isi inchide granitele pentru urmatoare doua saptamani, ca masura impotriva pandemiei

Ucraina aplica masuri drastice pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus. incepand cu 16 martie, pentrudoua saptamani, Ucraina interzice trecerea frontierei de stat, inclusiv in regim.

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Si Danemarca isi inchide granitele pentru intrarea strainilor. Nu insa si pentru iesiri

Incepand cu sambata 14 martie), pana pe 13 aprilie 2020, Danemarca va inchide granitele pentru straini, doar cetatenii danezi putand intra in tara, a anuntat Ambasadei Danemarcei de la Bucuresti.

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )