Libnet.ro
UNICEF

12:00

DECIZIE SOC: Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou EXAMENUL! Toti soferii, in ALERTA dupa aceste SCHIMBARI!

B1 B1,
DECIZIE SOC: Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou EXAMENUL! Toti soferii, in ALERTA dupa aceste SCHIMBARI!

Toti conducatorii auto, dar si cei care doresc sa obtina permisul de conducere trebuie sa fie informati cu privire la aceasta decizie! S-a schimbat tot ce stiam pana acum! DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou SALA! DECIZIA care i-a ALERTAT pe TOTI SOFERII

Asta e decizia care ii pune pe jar, pe actualiisoferi, dar si pe viitorii conducatori auto. Orice posesor de permis de conducere care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa sustina.

Noul BMW X5 xDrive45e, pregatit de debut pe piata din Romania

Noul BMW X5 xDrive45e devine modelul plug-in hybrid cu cea mai mare autonomie electrica din portofoliul BMW Gorup. Modelul se pregateste pentru debutul pe piata din Romania, cu un pret de pornire de 76933 Euro cu TVA 64650 Euro fara TVA), excluzand orice bonificatie oferita de eventuala continuare a programului Rabla Plus. Primele livrari ale noului model sunt asteptate in luna noiembrie.

3 situatii in care va trebui sa efectuezi analize medicale pentru permis auto

O masina iti poate oferi multe avantaje, fiind cel mai rapid si confortabil mijloc de transport, insa daca iti doresti sa conduci un autovehicul, ai nevoie de un permis auto valabil. Asadar, in cazul in care.

Prahova: Incendiu la un service auto din comuna Albesti Paleologu

Un incendiu a izbucnit, luni, la un service auto din comuna Albesti Paleologu, in urma acestuia arza.

Prahova: Incendiu la un service auto din comuna Albesti Paleologu

Un incendiu a izbucnit, luni, la un service auto din comuna Albesti Paleologu, in urma acestuia arza.

Seful de la permise auto din Giurgiu, arestat 30 de zile Primarul din Valea Dragului a primit arest la domiciliu dupa ce a invocat probleme de sanatate

Seful Serviciului Permise Auto din Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul permiselor obtinute fraudulos, in timp ce primarul din Valea Dragului a primit arest la domiciliu pentru ca a invocat probleme de sanatate, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care IRI Investments preia unele companii din Romania ale Vestas

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca analizeaza tranzactia prin care IRI Investments, care apartine Grupului Ingka partener strategic al sistemului de franciza IKEA), preia unele companii din Romania apartinand Grupului Vestas Wind Systems.

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

Serie Hotnews. De ce copiii din Romania vor sa fie vloggeri si viseaza sa ajunga milionarii internetului

Daca ai intreba un copil de cinci pana la zece ani ce viseaza sa fie si ar spune ca vrea sa fie vlogger, ai intelege de ce? Probabil ca nu. Dar copiii vor sa fie vedete pe internet. Si daca tot nu mai viseaza sa fie astronauti, ca Neil Armstrong, atunci ca cine vor sa fie? O sa-ti detaliez mai jos cine sunt vloggerii din Romania care au cel mai mare succes si cu ce anume se ocupa ei.

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania: Interzicerea expunerii tigaretelor la raft distruge micii comercianti

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania a solicitat Senatului Romaniei, printr-o scrisoare oficiala, respingerea propunerii legislative referitoare la noi restrictii pentru piata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )