Libnet.ro
UNICEF

17:01

DECIZIE SOC! Vei ramane FARA PERMIS AUTO daca NU treci ACEST TEST! URGENT toti SOFERII ROMANI TREBUIE SA AFLE

B1 B1,
DECIZIE SOC! Vei ramane FARA PERMIS AUTO daca NU treci ACEST TEST! URGENT toti SOFERII ROMANI TREBUIE SA AFLE

Mare atentie, soferi! S-a schimbat tot ce stiai pana acum! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE. continuă pe B1

Soferii, lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului Rutier. Politistii nu au iertat pe nimeni

Politistii de la Brigada Rutiera au aplicat zeci de sanctiuni contraventionale pentru soferii care au incalcat anumite reguli. Sanctiunile contraventionale pentru coducatorii auto au adunat in total 18. 000 de lei, iar 13 dintre permisele de conducere au fost retinute pentru incalcarea unui lucru grav. Soferii sunt lasati fara permis pentru aceste incalcari grave ale Codului .

A furat o masina si a condus-o beat si fara permis. Dezastrul cauzat de tanarul aradean

Un aradean de 23 de ani este cercetat penal pentru mai multe infractiuni, dupa ce ar fi furat un autoturism, l-ar fi condus baut si fara permis si ar fi lovit cu vehiculul trei masini parcate, dupa care a.

Tanara de 24 de ani, prinsa la volan bauta si fara permis dupa ce a intrat pe contrasens si a provocat un accident dramatic

O tanara in varsta de 24 de ani, bauta si fara permis de conducere, a produs, duminica, un accident rutier la iesirea din Buzau, dupa ce a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara. Potrivit.

Brailean prins dand ture prin Insula Mare, desi nu are permis auto. A argumentat ca se antreneaza

Barbatul in varsta de 54 de ani nu a detinut niciodata un permis de conducere auto, insa a afirmat ca-si doreste sa faca o scoala de soferi si sa sustina examenul, dar ca deocamdata doar isi testa abilitatile pe un drum comunal.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )