Libnet.ro
UNICEF

14:00

Brexit-ul si industria auto britanica - Urmeaza o perioada plina de incertitudini. Unele investitii ar putea fi anulate si productia poate fi in cazuri izolate mutata pe continent

Hotnews Hotnews,
 Brexit-ul si industria auto britanica - Urmeaza o perioada plina de incertitudini. Unele investitii ar putea fi anulate si productia poate fi in cazuri izolate mutata pe continent

In industria auto britanica lucreaza 800. 000 de persoane, iar rezultatul referendumului din Regatul Unit ii nelinisteste pe multi. Viitorul depinde de semnarea unui acord economic de liber-schimb intre Marea Britabie si UE, dar si intre Marea Britanie si tarile asiatice. In caz contrar, taxele vor fi mai mari atat la export, cat si la import, cateva companii avertizand ca si-ar putea reduce investitiile sau le-ar putea ingheta. Insa deocamdata socul este prea mare si nicio companie nu va lua decizii pripite. continuă pe Hotnews

Listarile la Londra, reduse de incertitudinile privind Brexit-ul

Marea Britanie a fost, in ultimii ani, una dintre cele mai active piete pentru oferte publice initiale IPO) din Europa, depasind activitatile similare din Paris, Frankfurt si alte burse de pe continent, insa incertitudinile generate de rezultatul votului privind Brexit-ul posibila iesire a tarii din UE) a tinut pe margine companiile care au dorit sa se listeze.

EXCLUSIV Dan Dungaciu. Brexit-ul in 10 puncte. Efectele asupra Europei si Romaniei

Cum s-a ajuns la Brexit, de ce si de data aceasta sondajele au fost inselatoare si ce urmeaza dupa votul britanicilor de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este analiza realizata de Dan Dungaciu, director al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane.

Brexit-ul nu va reusi niciodata sa-l ajunga din urma pe Mario Draghi

Un articol recent din Financial Times arata ca oficialii din conducerea executiva a BCE se intalnesc pentru a dis-cuta strategia institutiei in cazul unui Brexit.

Yellen, Fed: Brexit-ul ar afecta economia SUA

Presedintele Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA), Janet Yellen, a avertizat, ieri, ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE Brexit) ar avea repercusiuni economice semnificative asupra SUA.

Brexit-ul cutremura valuta: Leul se prabuseste in raport cu euro si dolarul

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana provoaca un cutremur pe piata bancara internationala. Si leul are de suferit in urma Brexit-ului. Banca Nationala a Romaniei a anuntat pentru vineri.

Brexit-ul ar deprecia leul cu 5%. Cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE

Romania va rezista la socuri mai bine decat majoritatea celorlalte tari din Europa Centrala si de Est, in cazul Brexit-ului, iar aversiunea la risc a investitorilor pe termen scurt va inregistra o deteriorare maxima de 5%, corelata cu o depreciere temporara a leului cu 5%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )