Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce masini pot lua foc. Rechemari in service-urile din Romania pentru peste 12.000 de autoturisme

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce masini pot lua foc. Rechemari in service-urile din Romania pentru peste 12.000 de autoturisme

Mai multi producatori auto au facut anul acesta rechemari in service-urile din Romania pentru masini ale caror defectiuni pot genera un incendiu. In total peste 12. 000 de masini sunt vizate. Daca luam in calcul si masinile importate second-hand din. continuă pe Wall-Street Ro

Ce masini pot lua foc. Rechemari in service-urile din Romania pentru peste 12.000 de masini

Mai multi producatori auto au facut anul acesta rechemari in service-urile din Romania pentru masini ale caror defectiuni pot genera un incendiu. In total peste 12. 000 de masini sunt vizate. Daca luam in calcul si masinile importate second-hand din.

Eroare sau mobilizare a postacilor PSD? Mai multe conturi de Facebook din Romania nu mai functioneaza, iar unele stiri critice la adresa Guvernului sunt sterse (FOTO)

Mai multe conturi de Facebook din Romania, fie ale unor publicatii, fie ale unor persoane, se plang joi dupa-amiaza de faptul ca nu mai pot posta nimic pe reteaua de socializare, iar unele dintre postari sunt.

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

La nivel international, barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult alcool, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Mai mult, studiul arata ca nu.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania! Ce se intampla cu toti cei care intra acolo

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos. Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de.

Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Escrocii profita de haosul produs de peste porcina. Veterinari falsi, imbracati cu halate albe, merg in satele unde nu au fost semnalate cazuri de pesta si confisca porcii din curtile oamenilor sub.

Primul Congres al Reintregirii Neamului, la Iasi: Sute de reprezentati din Romania, Republica Moldova, cat si din alte teritorii istorice

La Iasi a debutat sambata primul Congres al Reintregirii Neamului la care au participat sute de reprezentanti din Republica Moldova, Romania, dar si alte teritorii istorice romanesti, informeaza.

Jandarmerita Stefania, fotografiata in autobuz. Reactia internautilor: Sa mai spuneti ca spitalele din Romania nu fac minuni... (FOTO)

Jandarmerita Stefania a intrat in prim planul presei dupaprotestul Diasporei din 10 august. Jandarmeria a sustinut in ziua urmatoare ca femeia ar putea ramane paralizata din cauza loviturilor primite de.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )