Libnet.ro
UNICEF

08:00

Topul celor mai fiabile modele de masini fabricate in ultimii 3 ani. Dacia Sandero este pe locul 22

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai fiabile modele de masini fabricate in ultimii 3 ani. Dacia Sandero este pe locul 22

Un nou studiu realizat de JD Power ne arata care sunt cele mai bune modele de masini fabricate in ultimii trei ani 2014-2016), din punct de vedere al numarului de defectiuni aparute. Marcile japoneze nu mai sunt in varful clasamentului au fost. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj Gallup: Romania este in topul celor mai religioase tari ale lumii

Romania ar fi in topul celor mai religioase tari ale lumii, releva un sondaj realizat de Gallup International la sfarsitul anului 2016.

Topul celor mai mari tranzactii cu spatii de birouri din Bucuresti in prima jumatate a acestui an: peste 10.000 de angajati in noile spatii ocupate

O suprafata ce totalizeaza peste 100. 000 mp de birouri a fost tranzactionata in primele sase luni ale acestui an in Capitala, arata o analiza a companiei de consultanta Jones Lang LaSalle JLL), care a monitorizat activitatea din piata a celor mai mari.

Topul celor mai ieftine destinatii de vacanta cu plaja din Europa: unde sunt cele mai mici preturi la mancare

Post Office Travel Money a realizat topul celor mai ieftine destinatii de vacanta cu plaja din Europa, comparand preturile medii ale diferitelor cheltuieli zilnice, inclusiv cina pentru doua persoane.

Topul celor mai doriti angajatori din 2017. Atmosfera de la locul de munca si pachetele salariale atractive, cele mai importante in ochii angajatilor

Oracle, Microsoft, IBM, Continental si Google sunt companiile la care si-ar dori sa lucreze cei mai multi dintre romani. Pachetele salariale atractive, stabilitatea locului de munca si posibilitatea de a avansa rapid in cariera sunt cateva dintre motivele pentru care cele cinci multinationale se plaseaza pe primele pozitii intr-un clasament facut de Catalyst Solutions, organizator al targului pentru absolventi Angajatori de Top.

TOPUL celor mai profitabile BISERICI din romania: Sumele COLOSALE raportate la Fisc

Biserica Ortodoxa Romana a intregistrat anul trecut un profit de peste 4,2 milioane de euro, informeaza stirilekanald. ro. Nici nu-i de mirare, dat fiind ca este scutita de la plata impozitelor.

TOPUL celor mai profitabile BISERICI din Romania: Sumele COLOSALE raportate la Fisc

Biserica Ortodoxa Romana a intregistrat anul trecut un profit de peste 4,2 milioane de euro, informeaza stirilekanald. ro. Nici nu-i de mirare, dat fiind ca este scutita de la plata impozitelor.

Ce loc ocupa Romania in clasamentul celor mai fericite tari de pe Pamant. Vezi care e statul in care locuiesc cei mai fericiti oameni din lume

Romania a urcat 14 locuri in clasamentul celor mai fericite tari de pe Pamant. Tara noastra a ajuns in acest an pe pozitia 57, fata de locul 71, pe care il ocupa anul.

Cele mai rare modele Dacia care au iesit pe poarta uzinei de la Mioveni (FOTO)

De-a lungul timpului au iesit pe poarta uzinei de la Mioveni zeci de modele de Dacii. Unele mai reusite, altele nu. E vorba de automobile rare, unele fabricate in serie, altele in editii limitate sau.

Lista celor mai noi minuni ale lumii. Colosseumul din Roma se afla printre ele

Cele mai frumoase minuni arhitectonice din Antichitate sunt deja in cartile de istorie. in urma cu aproape 20 de ani, mai multi oameni de stiinta si cercetatori au stabilit alte edificii drept minuni ale lumii noi.

KPMG: Romania a urcat 32 de pozitii, pe locul 49, intr-un top al celor mai bine pregatite tari pentru schimbare

Romania a urcat 32 de pozitii, pe locul 49, intr-un top care masoara capacitatea de a face si a se adapta la schimbari realizat de compania de consultata KPMG, inregistrand unele dintre cele mai mari progrese in randul a 136 de state.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )