Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru masinile DIESEL si pe benzina!

B1 B1,
ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru masinile DIESEL si pe benzina!

Decizie importanta pentru toti soferii! O majoritate traditionala formata din Socialisti, ALDE, Verzi si Comunisti a stabilit ca din 2030 producatorii vor trebui sa puna pe piata aproape jumatate din. continuă pe B1

ANUNTUL a fost facut! Lovitura CRUNTA pentru posesorii de masini DIESEL si pe benzina!

Decizie importanta pentru toti soferii! O majoritate traditionala formata din Socialisti, ALDE, Verzi si Comunisti a stabilit ca din 2030 producatorii vor trebui sa puna pe piata aproape jumatate din.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla in Romania e FARA PRECEDENT! Cat mai poti circula in marile orase...

Masinile pe motorina au zilele numarate. Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, considera ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi.

Masinile diesel, interzise oficial! Comisia Europeana a facut anuntul: Situatie fara precedent in Romania...

Tot mai multe voci vorbesc despre disparitia masinilor diese. Deja autoritatile din mai multe orase au anuntat ca vor interzice circulatia autovehiculelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata.

Masinile DIESEL, interzise OFICIAL: Decizie fara precedent confirmata chiar la Tribunal! Situatia e CRITICA in Romania...

Decizie fara precedent luata in Germania in vederea combaterii poluarii pe care o produc masinile pe motorina. Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis, recent, ca orasele germane au dreptul sa.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Soferii romani, in stare de SOC: Cat mai pot circula in marile orase si in Bucuresti!

Zilele masinilor diesel pe soselele din Europa par numarate. Mai multe tari europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana si sa fie reclamate la Curtea Europeana de Justi.

A MURIT fiica unei CELEBRE PREZENTATOARE TV! Anuntul socant a fost facut chiar de EA (FOTO)

O cunoscuta prezentatoare TV a vorbit in direct despre moartea fiicei sale. Aceasta a fost nevoita sa prezinte o stire in care victima era chiar fiica ei. Femeia a dat dovada de o tarie de caracter iesita din comun,.

LOVITURA DURA pentru Antena 1 din partea Pro TV! Toti vor vorbi despre ASTA

Emisiunea Gospodar fara pereche difuzata de Pro TV a fost lider in topul audietelor la debutul noului sezon, luand fata emisiunii Insula iubirii difuzata de Antena 1. Emisiunea Antenei 1 s-a.

Lovitura devastatoare pentru Ungaria in Parlamentul European

Decizie de ultima ora in Parlamentul European. Europarlamentarii au votat activarea articolului 7 din Tratatul UE in cazul Ungariei, pentru incalcarea statului de drept. Decizia finala va apartine insa.

Cata imaginatie sa ai? Ce a facut aceasta femeie pentru a primi cadouri intrece orice imaginatie

O femeie din California este investigata de politie pentru ca a incercat sa pacaleasca mai multe persoane de pe retelele de socializare pentru a ii face cadouri in valoare de 11,000 dolari despre care a spus.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )