Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul sef al Volkswagen, Martin Winterkorn, inculpat pentru frauda in Germania, in scandalul Dieselgate

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef al Volkswagen, Martin Winterkorn, inculpat pentru frauda in Germania, in scandalul Dieselgate

Fostul sef al Volkswagen, Martin Winterkorn, a fost inculpat pentru frauda de procurorii germani in scandalul emisiilor masinilor diesel, scrie AFP. Winterkorn a demisionat in septembrie 2015, imediat dupa izbucnirea uriasului scandal. Alti patru directori au fost inculpati de procurorii din Braunschweig. continuă pe Hotnews

Sccandalul Dieselgate: Fostul sef al Volkswagen, Martin Winterkorn, inculpat pentru frauda

Martin Winterkorn, fostul sef al Volkswagen a fost inculpat pentru frauda de catre procurorii germani, in scandalul emisiilor de masini Diesel, relateaza DW. Astfel, el este acuzat ca nu a spus despre.

Scandalul Dieselgate: Fostul sef al Volkswagen, Martin Winterkorn, inculpat pentru frauda

Martin Winterkorn, fostul sef al Volkswagen a fost inculpat pentru frauda de catre procurorii germani, in scandalul emisiilor de masini Diesel, relateaza DW. Astfel, el este acuzat ca nu a spus despre.

Fostul sef al Politiei Barlad a dat statul roman in judecata, dupa ce a fost victima unei erori judiciare

La trei ani de la scandalul care a dus la retinerea sa si, ulterior, retragerea din Politie, prin pensionare anticipata, Vasile Chelaru, fostul sef al Politiei municipiului Barlad, a dat in judecata statul roman, solicitand sa fie despagubit pentru prejudiciile suferite.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, achitat in Dosarul Motorina. Omul de afaceri Radu Nemes, condamnat la 7 ani si 6 luni de inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost achitat in Dosarul Motorina de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). Decizia este una definitiva.

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF, a fost achitat in dosarul Motorina

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a fost achitat definitiv in dosarul Motorina. in schimb, omul de afaceri Radu Nemes, cunoscut ca regele Motorinei, a fost condamnat la 7 ani si 6 luni de inchisoare, iar.

Fostul sef al serviciilor secrete din Venezuela, in inchisoare in Spania, pe fondul unei cereri de extradare din partea SUA

Hugo Carvajal, fostul sef al serviciilor secrete militare din Venezuela despre care Washingtonul considera ca are informatii valoroase despre presedintele Nicolas Maduro, a fost trimis la inchisoare sambata de catre Curtea Suprema a Spaniei, pe fondul unei cereri de extradare a SUA, a informat un purtator de cuvant al institutiei, scrie Reuters.

Detalii despre fostul sef de Interne de la Tiraspol, rapit vara trecuta

Fostul sef al asa-zisului Departament de Interne din stanga Nistrului, Ghenadie Kuzmiciov, rapit vara trecuta de pe traseul Chisinau-Leuseni si inchis intr-un penitenciar din regiunea transnistreana, nu are parte de o ancheta efectiva.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a fost achitat definitiv in dosarul Motorina

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar a fost achitat in dosarul Motorina, in care a fost trimis in judecata alaturi de alte 22 de persoane fizice si juridice, sub acuzatia de constituire de grup infractional organizat. Decizia, luata luni de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este definitiva.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )