Libnet.ro
UNICEF

09:15

Masinile diesel, interzise oficial: Cat mai poti circula in marile orase si in Bucuresti... Situatia e critica...

B1 B1,
Masinile diesel, interzise oficial: Cat mai poti circula in marile orase si in Bucuresti... Situatia e critica...

Masinile diesel sunt marul discordiei in Europa. Mai multe tari, inclusiv Romania, ar putea fi sanctionate dur de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri drastice pentru a reduce nivelul poluarii din. continuă pe B1

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla in Romania e FARA PRECEDENT! Cat mai poti circula in marile orase...

Masinile pe motorina au zilele numarate. Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, considera ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi.

Masinile diesel, interzise oficial! Comisia Europeana a facut anuntul: Situatie fara precedent in Romania...

Tot mai multe voci vorbesc despre disparitia masinilor diese. Deja autoritatile din mai multe orase au anuntat ca vor interzice circulatia autovehiculelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata.

Masinile DIESEL, interzise OFICIAL: Decizie fara precedent confirmata chiar la Tribunal! Situatia e CRITICA in Romania...

Decizie fara precedent luata in Germania in vederea combaterii poluarii pe care o produc masinile pe motorina. Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis, recent, ca orasele germane au dreptul sa.

Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen cat mai curand

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, intr-un interviu pentru Digi 24, ca daca ar fi vorbit despre Romania in discursul despre Starea Uniunii sustinut ieri, mesajul nu ar fi fost unul pozitiv in totalitate, el aratand ca crede in continuare ca Romania si Bulgaria trebuie sa intre in spatiul Schengen cat mai curand, dar in acelasi timp trebuie vazute rezultate in ceea ce priveste respectarea statului de drept, arata News. ro.

Conceptul Mananci pana nu mai poti a aparut in Romania. Cat costa o masa copioasa

Sa dai o suma fixa si sa poti manca atat cat iti doreste sufletul este visul oricarui gurmand! Conceptul exista deja in Occident si - de curand - a inceput sa apara si in Romania. Cei mai.

Putin: Moscova si Beijing-ul vor sa foloseasca cat mai putin dolarul in tranzactiile comerciale

Vladimir Putin a asigurat, ieri, ca Moscova si Beijing vor sa foloseasca din ce in ce mai mult monedele lor nationale, si nu dolarul, pentru schimburile comerciale pe calea ferata pentru a ajunge la un nivel record, pe fondul tensiunilor dintre Rusia si tarile occidentale, scrie AFP.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )