Libnet.ro
UNICEF

10:46

Masinile diesel, interzise oficial! Comisia Europeana a facut anuntul: Situatie fara precedent in Romania...

B1 B1,
Masinile diesel, interzise oficial! Comisia Europeana a facut anuntul: Situatie fara precedent in Romania...

Tot mai multe voci vorbesc despre disparitia masinilor diese. Deja autoritatile din mai multe orase au anuntat ca vor interzice circulatia autovehiculelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata. continuă pe B1

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Soferii romani, in stare de SOC: Cat mai pot circula in marile orase si in Bucuresti!

Zilele masinilor diesel pe soselele din Europa par numarate. Mai multe tari europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana si sa fie reclamate la Curtea Europeana de Justi.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Gata, nu se mai circula in marile orase! Care e situatia in Bucuresti...

Era autovehiculelor diesel se apropie de final. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia a fost anuntata chiar de COMISARUL EUROPEAN. Care e situatia in Bucuresti...

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, sustine comisarul european pentru piata interna si industrie. Asta in conditiile in care, in prezent, aproximativ jumatate.

Comisia Europeana propune renuntarea la schimbarea sezoniera a orei

Comisia Europeana a propus, astazi, renuntarea la schimbarea sezoniera a orei in Europa in 2019, oferind statelor membre libertatea de a decide daca doresc sa aplice in mod permanent ora de vara sau de iarna, potrivit News. ro.

Comisia Europeana, masuri impotriva tarilor care nu respecta statul de drept

Comisia Europeana va lua masuri impotriva celor care nu respecta statul de drept, a anuntat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, scrie Reuters.

Autoritatile romane nu se grabesc cu despagubirile pentru cei afectati de pesta porcina: Comisia Europeana sustine ca nu a primit nicio solicitare de ajutor de la Bucuresti

In ciuda faptului ca poate solicita inclusiv decontarea a 50-75% din cheltuielile cu despagubirile fermierilor afectati de pesta porcina, Romania nu a trimis nicio cerere oficiala catre Comisia Europeana,.

E oficial DIVORTATA! Vedeta a facut ANUNTUL: Astazi s-a pronuntat (FOTO)

Laurette a anuntat ca astazi s-a propuntat divortul dintre ea si Ciprian Nistor. Vestea a fost data de vedeta pe contul sau de socializare. Astazi s-a pronuntat divortul,recunosc ca nu a fost usor, cu.

Ministerul Muncii a facut ANUNTUL: Bani de la stat pentru fermele afectate de pesta porcina! Cine va primi un ajutor lunar de 500 de lei

Statul se pregateste sa acorde ajutoare de urgenta celor care au de suferit de pe urma prapadului facut de pesta porcina africana. Astfel, Ministerul Muncii a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta.

Ce TRAGEDIE... A scuipat sange, iar medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )