Libnet.ro
UNICEF

14:00

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E PANICA MARE!

B1 B1,
MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E PANICA MARE!

Din acest an, in metropole ca Frankfurt sau Koln nu vor mai putea circula zeci de mii de masini diesel pe toata raza acestor orase, nu numai in centru. Dar interdictia de circulatie aplicata in cazul masinilor vechi. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia SOC e confirmata chiar de la Tribunal! Situatia e CRITICA in Romania...

Pentru a reduce nivelul de poluare, orasele din Germania au dreptul sa interzica circulatia masinilor diesel, a decis Tribunalul administrativ federal din Leipzig.

Masinile diesel, interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Autoturismele pe motorina par sa aiba zilele numarate pe drumurile europene. Anuntul vine chiar de la varful Comisiei Europene, in urma scandalului emisiilor trucate Dieselgate).

Situatia romanilor din Transnistria ramane una critica: Scolile cu predare in limba romana, sabotate flagrant de separatistii din Tiraspol

Incalcarea dreptului la educatie pentru elevii celor opt scoli cu predare in limba romana din Transnistria a devenit norma, dupa ani de abuz din partea administratiei separatiste de la Tiraspol, comenteaza.

PNL a depus la Parchetul General un denunt penal contra lui Melescanu pentru impiedicarea cu premeditare a votului romanilor din Diaspora

Presedintele PNL Diaspora, Viorel Badea, a depus, vineri, la Parchetul General, un denunt penal impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, acuzandu-l de impiedicarea cu premeditare a votului cetatenilor romani din strainatate la alegerile din 26 mai, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, potrivit Agerpres.

PNL ii face plangere penala lui Melescanu, acuzandu-l ca a blocat votul romanilor din diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea, blocarea romanilor de a vota in strainatate la alegerile europarlamentare si la referendum.

Ministerul Muncii si BNS, parteneriat in sprijinul romanilor din Germania sau a celor care vor sa revina in tara

Ministrul Muncii, Marius Budai, si presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, au semnat un parteneriat care se inscrie in demersurile autoritatilor si companiilor de a raspunde provocarilor din piata muncii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )