Libnet.ro
UNICEF

17:15

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Proprietarii de masini pe motorina vor primi 3.000 de euro! Unde se dau banii...

B1 B1,
Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Proprietarii de masini pe motorina vor primi 3.000 de euro! Unde se dau banii...

Scandalul Dieselgate, legat de trucarea testelor privind emisiile poluante, forteaza industria germana sa ia masuri drastice in vederea reducerii poluarii. Astfel, doua mari companii auto au fost de acord sa. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Cine are un autoturism pe motorina, primeste BANII iNAPOI! De ce acte ai nevoie...

Teama ca masinile diesel vor fi interzise a dus la scaderea semnificativa a vanzarilor de astfel de autoturisme in Germania. in consecinta, Volkswagen si Daimler au transmis ca sunt pregatite sa ofere pe ba.

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Soferii romani au intrat in PANICA! in ce orase deja NU mai poti circula

Masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi in cativa ani, sustine Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie. De altfel, cateva mari orase europene au anuntat deja.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste SOC pentru trei milioane de masini din Romania. Deja soferii NU mai au voie sa circule...

Masinile pe motorina au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful Comisiei Europene. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in cativa ani acestea vor disparea complet. Este o tehnologie care.

E OFICIAL! Proprietarii de MASINI DIESEL care pot primi 3.000 EURO. Ce marci sunt vizate

Volkswagen si Daimler sunt pregatite sa ofere pe banii lor o reconfigurare a sistemului hardware pentru ca vehiculele diesel mai vechi sa polueze mai putin, a anuntat ministrul german al Transporturilor, Andreas Sc.

Decizie SOC in Franta: Masinile diesel mai vechi de 2001, INTERZISE OFICIAL in centrul Parisului

Decizie radicala luata in Franta: 800. 000 de masini diesel nu vor mai putea circula in centrul Parisului din luna iulie a anului viitor! Decizia, care interzice circulatia autovehiculelor pe motorina mai vechi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )