Libnet.ro
UNICEF

01:05

MASINILE DIESEL, interzise oficial: VESTE TERIBILA pentru trei milioane de masini din Romania. Deja soferii nu mai au voie sa circule...

B1 B1,
MASINILE DIESEL, interzise oficial: VESTE TERIBILA pentru trei milioane de masini din Romania. Deja soferii nu mai au voie sa circule...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. in acest context, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de autoturisme din Romania. SOFERII au intrat in panica

Posesorii de masini pe motorina au primit o veste crunta! Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, a aqnuntat ca in cativa ani masinile diesel vor.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Totul a fost facut public de COMISIA EUROPEANA. Soferii romani au intrat in panica

Mesaj ingrijorator pentru soferii cu masini diesel! Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi. Mai.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Tribunalul a anuntat decizia BOMBA. Soferii romani au intrat in panica: Mai ai voie sa circuli?!

Era masinilor pe motorina pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre.

Veste FABULOASA pentru soferi! Programul PRIMA MASINA se extinde: Vezi conditiile in care primesti BONUSURI pentru inca un autoturism

Veste buna pentru toti romanii! Programul Prima Masina se extinde, iar cei interesati vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca.

VESTE BOMBA pentru romani: GUVERNUL a anuntat oficial cine va primi mai multi bani si cui i se va taia pensia! Vezi daca esti pe lista

Salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, iarodata cu 1 ianuarie va ajunge la 2. 080 si 2. 350 pentru cei cu studii superioare, a spus ministrul Muncii. Nu este niciun blocaj, noi am avut.

Veste soc pentru toti PENSIONARII din Romania: Ce vechime vor avea de azi inainte si cati BANI li se taie din pensie!

Noua lege a pensiilor are un gradmai mare de permisivitate in ceea ce priveste vechime. Poti merge de acum la Casa de Pensii pentru a-ti cumpara anii lipsa din contractul de munca!Chiar daca suna.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Veste fabuloasa pentru nativii unei zodii! Li se implineste un mare vis

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri Horoscop 7 noiembrie Scorpion. Nici nu ai incheiat bine un capitol, ca tu deja te gandesti la altceva si mai interesant.

Veste proasta pentru bucuresteni! Caldura ar putea fi mai scumpa cu 10%

Caldura ar putea fi mai scumpa pentru bucuresteni, cu 10%. Compania ELCEN, cea care incalzeste apa in termocentrale, a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei o majorare a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )