Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motorul diesel va muri desi este mai bun ca niciodata

Hotnews Hotnews,
 Motorul diesel va muri desi este mai bun ca niciodata

De la izbucnirea scandalului dieselgate, 24 de modele nu mai ofera nicio motorizare pe motorina, conform Centrului de Cercetari pentru Automobile CCA) din Duisburg, Germania. Pentru alte 40 de modele, cererea pentru diesel a ajuns atat de scazuta ca motorizarea tinde sa dispara si la ele. continuă pe Hotnews

De ce Unsmoke? Pentru un viitor fara fum. Mai bun

Aproximativ 1,1 miliarde de adulti din intreaga lume sunt fumatori, conform ultimei statistici a Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Fumul eliminat de tigarile acestora ii afecteaza atat pe ei, cat si pe cei din jurul lor, in diferite moduri, si in acest context pare din ce in ce mai clar ca viitorul este unul fara fum.

Baracca, cel mai bun restaurant din Romania in 2018, inchis de Protectia Consumatorilor Cluj. Sanctiuni uriase

Mai multe localuri cu pretetii din Cluj-Napoca au fost inchise, astazi, de Protectia Consumatorilor din cauza mai multeor nereguli inclusiv produse si preparate expirate. Au fost date sanctiuni intre 30. 000 si 80. 000 de lei.

Costul petrecerii este mai mare in Romania decat in alte tari din regiune. Iata cu cat si de ce. Cum vede situatia un oficial BNR

Un prieten de-al nostru adora sa faca petreceri. Organizeaza una pe luna. De obicei le da acasa. Vine lumea si consuma snack-uri, bauturi racoritoare etc. Totul este bine si frumos. Din cand in cand vine si imprumuta bani de la noi pentru a cumpara produsele ce urmeaza a fi consumate. ii spunem sa ne dea inapoi cu o dobanda de 3% pe an. Luna de luna cere mai mult, iar noi ne gandim ca in loc sa investeasca banii intr-un laptop nou pe care sa isi desfasoare munca, prefera sa continue distractia. Asadar, pentru ca isi consuma banii cu aceasta activitate i-am crescut dobanda. Prietenul acesta este statul roman, iar in situatia asta noi suntem investitorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )