Libnet.ro
UNICEF

14:45

Volkswagen vrea sa ofere 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Volkswagen vrea sa ofere 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania

Grupul Volkswagen vrea sa ofere despagubiri de 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania care au fost afectati de scandalul Dieselgate. Oferta vine ca urmare a negocierilor dintre VW si o asociatie ce reprezinta interesele. continuă pe Wall-Street Ro

Volkswagen a oferit 830 milioane euro ca sa incheie amiabil un proces in Germania

Constructorul auto german Volkswagen VW) a informat vineri ca a propus suma de 830 milioane euro pentru a pune capat unei actiuni colective in justitie, demarata de clientii germani care vor sa obtina des and 172;pagubiri in urma scandalului Dieselgate, transmite DPA, conform Agerpres.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

Un IT-ist roman a obtinut o investitie de 1,44 milioane euro pentru startup-ul sau

Un startup de securitate cibernetica, fondat de un IT-ist roman, la Londra, a obtinut, zilele trecute, o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de lire sterline circa 1,44 milioane euro) din partea unor investitori de venture capital.

Primaria Generala a lansat o licitatie de peste 35 milioane euro pentru reabilitarea retelei de canalizare din trei zone ale Capitalei

Primaria Capitalei a lansat o licitatie de 167,9 milioane lei 35,2 milioane euro), fara TVA, cu finantare din fonduri europene, pentru reabilitarea retelei de canalizare din trei zone ale Bucurestiului, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

PENTRU ATRAGEREA FONDURILOR UE IN VIITOAREA PERIOADA DE PROGRAMARE Acord cu BEI de 20 milioane euro, pentru servicii de asistenta tehnica

Tara noastra a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI) un acord de servicii de asistenta tehnica in valoare de 20 de milioane de euro pentru atragerea fondurilor europene in viitoarea perioada de programare, informeaza Ministerul Fondurilor Europene MFE), a anuntat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

PENTRU AL PATRULEA TRIMESTRU DIN 2019 Orange Romania, cifra de afaceri de 299 milioane euro

Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 299 milioane de euro, in intervalul octombrie-decembrie, in crestere cu 2,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cifra de afaceri totala pentru 2019 este de 1. 112 miliarde de euro, a anuntat, ieri, compania.

Grupul BEI a sprijinit cu 865 milioane euro proiecte din Romania, in 2019

Grupul Bancii Europene de Investitii, compus din Banca Europeana de Investitii BEI) si filiala sa, Fondul European de Investitii FEI), a acordat Romaniei, anul trecut, 865 de milioane de euro sub forma de imprumuturi, garantii, capital de risc si microfinantare.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )