Libnet.ro
UNICEF

15:30

ANALIZA Scandalul Volkswagen - Ce efecte are asupra clientilor si ce ar trebui sa faca gigantul german

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Scandalul Volkswagen - Ce efecte are asupra clientilor si ce ar trebui sa faca gigantul german

Volkswagen va avea mult de suferit de pe urma scandalului emisiilor masluite si unii spun ca ar trebui sa se retraga de pe piata din SUA. Vin zile critice, iar Volkswagen trebuie sa reactioneze repede: sa nominalizeze vinovatii, sa spuna exact care masini sunt afectate si sa ofere o solutie. In piata, efectele vor dura mult timp si posesorii de masini diesel VW le vor vinde doar daca vor lasa mult la pret. Dieselul va fi grav lovit in SUA si e de asteptat ca in Europa clientii sa se indrepte spre marci concurente si cota de piata a diesel-ului sa scada. continuă pe Hotnews

Scandalul Volkswagen: Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel implicate in scandalul emisiilor poluate

Elvetia a decis sa interzica vanzarea modelelor diesel implicate in scandalul Volkswagen, al emisiilor poluante, iar masura afecteaza si alte marci ale grupului printre care Seat si Skoda. Decizia se refera la .

Scandalul Volkswagen: 1,2 milioane de masini Skoda sunt echipate cu softul care pacaleste detectoarele de noxe/ Fostul CEO Martin Winterkorn este anchetat/Germania da un ultimatum gigantului auto

Scandalul Volkswagen a continuat in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. Sunt afectate 1,2 milioane de masini Skoda si 2,1 milioane Audi, mai multe date urmand sa fie prezentate in zilele urmatoare. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.

Ungaria, urmatoarea victima in scandalul Volkswagen. Ce informatie a iesit la lumina

Pe masura ce scandalul Volkswagen creste in proportii a iesit la iveala o noua informatie. Doua milioane de autovehicule pe care a fost instalat softul mincinos, au fost fabricate la uzina Audi din Ungaria,.

Erste: Scandalul Volkswagen poate afecta exporturile de componente auto ale Romaniei in Germania

Scandalul Volkswagen privind emisiile ar putea afecta exporturile de componente auto ale Romaniei catre Germania, acestea ridicandu-se la 2,9% din exporturile totale ale tarii noastre sau 1% din Produsul Intern Brut PIB).

Scandalul Volkswagen - Compania pregateste o rechemare uriasa si promite ca in cateva zile va anunta solutiile/Orasul Wolfsburg a inghetat bugetul local/Numarul de vehicule afectate: 700.000 Seat si 1,8 vehicule utilitare Volkswagen

Scandalul noxelor continua sa aduca vesti proaste pentru Volkswagen. Orasul unde compania isi are sediul a decis sa sisteze angajarile si sa inghete bugetul local, anticipand vremuri grele pentru oras. Volkswagen pregateste o rechemare in service pentru cele 11 milioane de masini si va anunta totul in cateva zile. Scandalul are reverberatii si in Japonia unde toti constructorii sunt somati sa faca verificari. Rechemarea va cuprinde 5 miloane de masini Volkswagen, 2,1 milioane Audi, 1,2 milioane Skoda, 700. 000 Seat,1,8 milioane de vehicule comerciale VW si alte 200. 000 din restul marcilor din grup.

Scandalul Volkswagen are consecinte si in fotbal - Vicecampioana Wolfsburg s-ar putea trezi cu un buget mult micsorat

Martin Winterkorn, seful Volkswagen care a demisionat miercuri, era mare amator de fotbal si a directionat fonduri importante pentru sustinerea lui Vfl Wolfsburg care a obtinut performante importante in ultimii ani. Insa scandalul trucarii emisiilor ar putea duce la reducerea semnificativa a bugetului echipei care anul trecut a fost vicecampioana in Bundesliga. Grupul are actiuni la 17 cluburi germane, inclusiv la Fc Ingolstadt, echipa din orasul marcii Audi promovand in acest an in premiera pe prima scena fotbalistica germana.

Scandalul Volkswagen: grupul german va rechema pentru reechipare un numar de 11 milioane de vehicule echipate cu softul care trisa in ptivinta emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul director general al grupului german, Matthias Mueller, transmite Bloomberg.

Scandalul Volkswagen. Aproape 20% din motoarele diesel trucate au fost produse in apropiere de Romania

Aproximativ doua milioane din cele 11 milioane de motoare diesel implicate in scandalul de la Volkswagen au fost produse la uzina Audi din Gyor, vestul Ungariei, a declarat marti ministrul ungar al Economiei, Mihaly.

Ponta, despre Scandalul Volkswagen: O lectie pentru cei care tot dau lectii e binevenita

Victor Ponta a declarat, luni , la Palatul Parlamentului, refertitor la scandalul in care este implicat grupul auto german Volkswagen ca este binevenita o lectie pentru cei care dau lectii este binevenita.

Cum poate afecta scandalul Volkswagen exporturile romanesti catre Germania

Scandalul emisiilor poluante ale automobilelor diesel ale Volkswagen ar putea afecta exporturile de componente auto ale Romaniei in Germania, potrivit unei analize Erste.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )