Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reguli noi pentru taximetristii din Capitala. Dispar soferii din Ilfov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reguli noi pentru taximetristii din Capitala. Dispar soferii din Ilfov

Regulamentul cadru pentru organizarea serviciului public de transport in regim de taxi pe teritoriul Municipiului Bucuresti urmeaza sa fie dezbatut in sedinta din 29 ianuarie a Consiliului General al Capitalei. Soferii din Ilfov nu vor mai putea face. continuă pe Wall-Street Ro

Reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt, de la 1 februarie

De la 1 februarievor fireguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Astfel,pentru firmele de ridesharingsi soferii care vor sa transporte pasageri vor trebui sa.

Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Deputatii din Comisia pentru agricultura a Parlamentului Romaniei vor sa impuna noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, mai restrictive, scrie fermierinromania. ro. in acest sens, a fost elaborat un proiect de modificare a legii in vigoare, Legea nr. 172014, care ar putea intra in dezbaterea plenului Camerei in luna martie a acestui an, potrivit declaratiei presedintelui Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Alexandru Stanescu, in emisiunea Agro Jurnal difuzata la Digi24.

Verificari la Scoala 133 din Capitala. O echipa CBRN si specialisti ISU trebuie sa stabileasca daca elevii pot reveni, luni, la cursuri (VIDEO)

Specialistii fac verificari la scoala 133 din Capitala, pentru a stabili daca elevii se pot intoarce luni in siguranta la cursuri. O echipa CBRN si specialisti ai Inspectoratului pentru Situatii de.

ISU verifica Scoala nr. 133 din Capitala: Daca totul este in regula, elevii pot reveni la cursuri

Un echipaj ISU a facut duminica verificari la Scoala nr. 133 din Capitala, unitate evacuata la inceputul saptamanii, dupa ce mai multi elevi s-au simtit rau in urma unei deratizari. Consilierul local Cristian Zarescu a precizat ca daca rezultatele vor fi in regula, atunci elevii vor putea reveni la scoala, transmite Mediafax.

Cati bani cheltuie vedetele de la noi pentru educatia copiilor. Andreea Esca si Mihaela Radulescu, in top

Orice parinte isi doreste copilul sau tot ce este mai bun, fie ca vorbim de educatia acestuia, sau fie ca vorbim de lucrurile necesare zi de zi. Nu fac exceptie nici vedetele autohtone. Dar cand dispui si de ceva banuti, atunci iti doresti, cu adevarat, tot ce este mai bun pentru copilul tau. Asta nu .

Noi unitati de invatamant din Capitala suspenda cursurile miercuri

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anuntat ca si la alte unitati de invatamant din Capitala vor fi suspendate partial cursurile, din cauza gripei.

Spitalele din Capitala, acuzate ca arunca sangele contaminat de dupa operatii in sistemul de canalizare

Mii de litri de sange contaminat si alte deseuri infectioase de la sute de unitati sanitare din Romania sunt aruncate ZILNIC in sistemul de canalizare, sustine deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Un tanar de 17 ani din Capitala a murit, dupa un accident pe partia de schi din Predeal. Baiatul furase un snowmobil

Un tanar de 17 ani, din Bucuresti, a murit intr-un accident pe partia de schi la Predeal, dupa ce sambata noaptea, impreuna cu un prieten, a furat un snowmobil, transmite Agerpres. Conform Inspectoratului.

Subiectele zilei: 75 de ani de la Auschwitz - ce are Germania de facut acum; Supradoze in scari de bloc si trafic de droguri la Obregia in anii 2000; Culisele luptei pentru putere din PSD

Presa austriaca despre euro-orfanii Romaniei: peste 22. 000 de romance isi lasa copiii si batranii in urma pentru a ingriji copii si batrani in Austria. Bucati din Cetatea antica Tomis, aruncate la gunoi. Arheolog: S-au distrus marturii din istoria Constantei.

VIDEO Torino vs Atalanta 0-7 Josip Ilicic, hat-trick pentru echipa din Bergamo

Formatia Atalanta Bergamo a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 7-0, echipa Torino, intr-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Italiei.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )