Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO/FOTOGALERIE Land Rover Discovery Sport se prezinta, inlocuitorul lui Freelander

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Land Rover Discovery Sport se prezinta, inlocuitorul lui Freelander

Land Rover lanseaza Discovery Sport, model care va inlocui Freelander. Discovery Sport vine intr-o configuratie de 5+2 locuri, dar are dimensiuni compacte, precum un SUV cu cinci locuri. Un detaliu interesant este ca masina poate fi echipata cu sase porturi USB pentru incarcarea dispozitivelor electronice. continuă pe Hotnews

VIDEO Noul Land Rover Discovery Sport, din 2015

Producatorul britanic, detinut de compania Tata Motors din India, cheltuieste sume mari de bani pentru crearea unor noi modele, cu scopul de a deveni un jucator important la nivel global, pe segmentul premium. De asemenea, divizia Jaguar Land Rover a Tata Motors a anuntat ca are in plan si extinderea in alte segmente ale pietei.

Land Rover Discovery Sport, inlocuitorul lui Freelander, gata de lansare anul viitor

Land Rover va lansa Discovery Sport la inceputul lui 2015, inlocuitorul lui Freelander, actiune care face parte din planul de revizuire a gamei de modele oferite clientilor, informeaza Bloomberg.

FOTO Land Rover va lansa noul model Discovery Sport in 2015. Cat va costa si cum va fi echipat

Producatorul britanic de masini sport de lux Land Rover va lansa modelul compact Discovery Sport la inceputul lui 2015. Aceasta va fi printre cele mai ieftine masini Land Rover.

Noul model Discovery Sport va fi lansat de Land Rover in 2015: Pretul de pornire va fi de 53.400 dolari

Producatorul britanic de masini sport de lux Land Rover va lansa modelul compact Discovery Sport la inceputul lui 2015, informeaza Bloomberg. Noul automobil va avea un pret de pornire de 53. 400 de dolari, fiind una.

Land Rover va lansa noul model Discovery Sport. Cat va costa si cu ce sisteme va fi echipat

Producatorul britanic de masini sport de lux Land Rover va lansa modelul compact Discovery Sport la inceputul lui 2015, relateaza Bloomberg. Noul model va avea un pret de pornire de 53. 400 de dolari si va fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )