Libnet.ro
UNICEF

09:01

Test drive cu Mitsubishi Eclipse Cross, cel mai nou model al japonezilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test drive cu Mitsubishi Eclipse Cross, cel mai nou model al japonezilor

Mitsubishi a lansat pe piata anul trecut un nou model in segmentul SUV/crossover, denumit Eclipse Cross, al carui nume este inspirat de la coupe-ul japonez Eclipse. Decizia japonezilor este oarecum justificata de designul elegant al crossover-ului si. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Andreea Sava a devoalat, joi, la Editie speciala, cel mai mare fake-news al zilei, o stire care o avea ca subiect pe Viorica Dancila. Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Japonia - Taifunul Jebi, cel mai puternic din ultimii 25 de ani

Taifunul Jebi care a lovit ieri vestul Japoniei, cel mai puternic din ultimii 25 de ani, a ucis 10 oameni, a lasat 2 milioane de gospodarii fara curent electric si a cauzat anularea a aproximativ 800 de zboruri.

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres.

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6321 lei/euro, in scadere cu 0,12% fata de nivelul atins luni, cel mai scazut din ultima luna.

S-a maritat Chiara Ferragni, cel mai de succes fashion blogger din lume

Chiara Ferragni, cea considerata cel mai de succes fashion blogger din lume, s-a maritat cu rapperul italian, Fedez. Iata cum a decurs ceremonia si cate rochii a purtat.

Acesta e telefonul cu cel mai bun ecran, daca tii cont de parerea altora

La scurt timp dupa lansarea noului smartphone de top Sony Xperia XZ3, cei de la Sony au comandat un studiu independent din partea Strategy Analytics pentru a afla telefonul cu cel mai bun ecran. Cei de la Strategy Analytics au realizat in urma cu cateva zile un studiu independent pentru a afla care este telefonul [].

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )