Libnet.ro
UNICEF

14:45

Test drive cu Opel Grandland X, cel mai spatios SUV al marcii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test drive cu Opel Grandland X, cel mai spatios SUV al marcii

Opel Grandland X este cel mai nou produs al marcii, un SUV spatios bine echipat, sosit in urma cu un an in clasa autovehiculelor compacte, unde ponderea acestor modele se indreapta spre 50%. Grandland X este un SUV compact de aproape 4,48 metri. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mic nou-nascut din lume, care cantarea 268 de grame nastere a fost EXTERNAT

Baietelul care cantarea la nastere doar 268 de grame a fost externat si dus acasa in siguranta, el fiind sanatos si in afara oricarui pericol. Copilul este considerat cel mai mic nou nascut din lume.

Japonia: Cel mai mic baietel din lume, cntarind doar 268g, a fost externat sanatos din spital

Un baietel din Japonia, care s-a nascut cu o greutate de doar 268g, a fost externat miercuri, el fiind considerat cel mai mic nou nascut din lume care pleaca acasa sanatos, scrie BBC News.

Romanii consuma zilnic cel mai nesanatos aliment. Iata la ce riscuri se supun

Pentru a face economii sau din diverse alte ratiuni, romanii se expun unui pericol real prin consumul acestui aliment. Este vorba de margarina. Acest produs este considerat cel mai nesanatos deoarece contine.

POTRIVIT UNUI SONDAJ BCS: Basescu - politicianul care ar reprezenta cel mai bine tara noastra ca europarlamentar

Un sondaj national realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 9-16 februarie, arata ca Traian Basescu este vazut de catre respondenti drept omul politic care ar reprezentat cel mai bine Romania la Bruxelles.

OSCAR: Corectitudine politica la cel mai inalt nivel

Premiile Oscar de anul acesta ar merita un premiu pentru corectitudinea politica. Membrii Academiei au votat ca si cum ar fi avut un punc-taj pe care trebuiau sa-l respecte cu strictete, toate minoritatile, de orice fel, fiind premiate. in plus, nu a fost ratat nici mesajul anti-Trump, devenit deja o traditie, mai ales ca actualul presedinte este considerat drept cel mai incorect politic din istoria SUA. Evident, geopolitica a fost data la o parte anul acesta, problemele interne avand prioritate.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutie

Ordonanta 114 din 2018, prin care Guvernul le impune bancilor taxa pe lacomie, este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutia din 1989 a afirmat, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

Cel mai falnic brad din Sarmizegetusa Regia s-a prabusit. Daca ar fi putut vorbi, lumea s-ar fi cutremurat de atata nedreptate facuta acestui loc

Cel mai frumos brad din Sarmizegetusa Regia a fost pus la pamant de viscolul inregistrat in acest sfarsit de saptamana. Statea acolo, infipt alaturi de un fag batran, de mai bine de 70 de ani, spune Vladimir Brilinsky.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )