Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

B1 B1,
Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

Dacia Duster ramane unul dintre cel mai bine vandute modele SUV din gama ei, atat in Romania, cat si in Europa. Actuala generatie Dacia Duster a fost lansata in 2017, iar preturile variaza de la 13. continuă pe B1

Castigatoarea Miss World 2019: cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Jamaicana Toni-Ann Singh a fost desemnata, sambata, Miss World 2019, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra, ea devansandu-le pe concurentele din Franta si India, scrie AFP.

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

Oana Roman a fost inselata chiar cu cea mai buna prietena. Ce a aflat despre barbat dupa ce i-a prins

Oana Roman a dezvaluit de curand ca a trecut printr-o despartire controversata. Se pare ca norocul sau in dragoste nu si-a facut prea mult aparitia in viata ei. intr-o fosta relatie a ramas si fara cea mai buna prietena si fara cel pe care il iubea. Cum s-a intamplat totul? Oana Roman, ramasa fara prietena .

Raul Popa face dezvaluiri despre Insula Iubirii. Ce a scris intr-o carte cea mai respectata ispita masculina de la Antena 1

Profesor de ski si model, Raul Popa, cea mai respectata ispita masculina de la Insula Iubirii, show difuzat pe Antena 1, a facut dezvaluiri despre emisiunea la care a participat, in cartea sa, Conversatii cu Dumnezeu. Ce a scris barbatul? Raul Popa face dezvaluiri despre Insula Iubirii in cartea sa Raul Popa, profesor de ski .

Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai populara-n WTA? Halep tinteste tripla

Fanii o pot ajuta pe Simona Halep sa castige pentru a treia oara consecutiv premiul pentru cea mai iubita jucatoare de tenis din WTA. 29 de jucatoare se afla pe lista de propuneri pentru ravnitul trofeu Favorita Fanilor, pe care, surprizator, Serena Williams nu l-a castigat niciodata, iar Maria Sarapova l-a primit doar o data.

Orban: Cea mai buna varianta pentru alegerea primarilor in doua tururi este dezbaterea parlamentara Ce mesaj are pentru USR

Varianta cea mai buna pentru trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este dezbaterea parlamentara, dar nu sunt excluse total nici asumarea raspunderii Guvernului sau o ordonanta de urgenta, spune premierul Ludovic Orban. El le transmite celor din USR, care l-au somat ca saptamana viitoare sa vina cu o masura clara ca daca iau alta decizie legata de sprijinirea Guvernului este problema lor.

BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, si-a lansat, in urma cu cateva momente, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul, care se afla in desfasurare, vine in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Victor Ponta, premier la momentul tragediei din clubul Colectiv, a sustinut, intrebat cum comenteaza condamnarile din acest dosar, ca a inteles tragedia celor care au avut de suferit, si considera cea mai mare ticalosie pe care a intalnit-o in viata construirea unei cariere politice pe tragedia unor oameni.

ADP Sector 4, cea mai buna companie de amenajari peisagistice dinRomania (P)

In Sectorul 4, eforturile pe care autoritatea locala le depune chiar se vad. Dupa ce primarul Daniel Baluta si city-managerul Ioan Gaf Deac au fost premiati, in urma cu o saptamana, pentru proiectele de smart city, acum a venit randul companiei ADP Sector 4 sa iasa in fata, fiind declarata ca cea mai buna firma din domeniul amenajarilor peisagistice din Romania.

Ar putea fi cea mai batrana pisica din lume: cum a ajuns la varsta fabuloasa

In functie de afinitatea pe care o ai pentru pisici, s-ar putea sa stii ca varsta lor maxima graviteaza intre 15 si 20 de ani, exista insa si exceptii de la regula. Pisicile sunt niste fiinte adorabile. Din acest motiv, le gasesti in domiciliile multor oameni, indiferent de varsta. Afinitatea pentru aceste feline nu este .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )