Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dacia pregateste MAREA LOVITURA: Cea mai IEFTINA MASINA de pe piata! (FOTO)

B1 B1,
Dacia pregateste MAREA LOVITURA: Cea mai IEFTINA MASINA de pe piata! (FOTO)

Dacia a dat lovitura cu Logan, la momentul aparitiei: un model ieftin si fiabil, care a cucerit clientii. Si modelul Duster inregistreaza, in prezent, vanzari excelente, iar producatorul de la Mioveni se. continuă pe B1

Indexul Starbucks. Cat costa cafeaua in Romania si unde se gaseste cea mai ieftina cafea din lume

Romania are una dintre cele mai ieftine cafele din lume, arata un raport realizat de gigantul Starbucks la nivel mondial.

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Cum a fost transformat un vechi cinematograf

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Un fost cinematograf din Iasi a fost renovata pentru prima data de la darea in functiune.

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN.

S-a inventat cea mai buna pastila contraceptiva: o iei o data pe luna

Cea mai noua solutie contraceptiva face viata femeilor mult mai usoara decat in trecut. in loc sa iei o pastila in fiecare zi, oamenii de stiinta au inventat o pastila pe care o iei o.

Care a fost cea mai urmarita emisiune in luna noiembrie. Vocea Romaniei a cazut pe locul sase

O emisiune a postului de televiziune Pro TV a fost cea mai urmarita din Romania, in luna noiembrie, pe toate segmentele de public.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )