Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj uluitor pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj uluitor pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sandero, care se regaseau in mod uzual in preferintele europenilor, si-au vazut vanzarile la pamant, in septembrie, din cauza eliminarii unor motorizari si dezechilibrelor produse. continuă pe B1

Dacia Duster 2020. Dacia lanseaza un nou Duster in ianuarie 2020

Dacia Duster va avea o noua versiune chiar din prima luna a anului 2020. Informatiile au aparut in presa franceza. Dacia lanseaza luna viitoare o versiune pe GPL a noului Duster. Galeria Foto Dacia.

Seful Dacia, mesaj surpriza pentru Guvern: Unele costuri vor creste

Finalul de an vine in Romania cu un guvern nou, condus de Ludovic Orban. Seful Dacia are un mesaj pentru acesta si infrastructura e, din nou, pe lista. Christophe Dridi,directorul general al.

Lovitura de la Guvern in miez de noapte pentru milioane de romani. Ce prevede bugetul pe 2020

Lovitura de la Guvern in miez de noapte pentru milioane de romani. Executivul a decis interzicerea cumulului pensiei cu salariul pentru angajatii de la stat si majorarea accizei la tigari, potrivit Legii bugetului de stat pentru anul viitor. De asemenea, Guvernul a decis plafonarea indemnizatiilor pentru demnitari si elimina mecanismului platii defalcate a TVA. in plus, se vor aloca doua procente din PIB pentru Aparare.

Dacia Duster trece pe GPL

Responsabilii Dacia par sa continue schimbarile brandului cu fabrica la Mioveni. Concret, dupa ce au anuntat platforme tehnice noi pentru Logan si Sandero sau lansarea, in viitor, a unui model electric, Olivier Murguet, seful vanzarilor Renault Group, a facut public faptul ca Dacia va produce masini care vor putea fi alimentate si cu GPL gaz petrolier lichefiat).

Crina Pintea, mesaj emotionant pentru criticii nationalei feminine de handbal: Noi proastele astea, rusinea tarii avem posibilitatea sa...

Crina Pintea, pivotul nationalei feminine de handbal, a tras un semnal alarma, dupa ce in spatiul public tricolorele au fost criticate si, uneori, chiar jignite pentru prestatia de la Mondialul din.

ştiri din Auto

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )