Libnet.ro
UNICEF

00:07

Francezii vand masinile cu cele mai mici emisii de CO2 in UE. Cum sta Dacia si cum sunt pozitionate marcile germane

Hotnews Hotnews,
 Francezii vand masinile cu cele mai mici emisii de CO2 in UE. Cum sta Dacia si cum sunt pozitionate marcile germane

Peugeot si Citroen vand in UE masinile cu cele mai reduse emisii de CO2, in timp ce marcile germane premium sunt la polul opus, insa au adus tot mai multe modele ecologice, arata datele JATO pentru 23 de piete. In 2015 Dacia s-a clasat pe locul 12 in randul marcilor de volum ca nivel de emisii de CO2, in timp ce, la capitolul tari, emisiile medii ale masinilor noi vandute in Romania au scazut cu 3%, in linie cu media europeana. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai populare carti pentru copii in Romania. O capodopera a literaturii romane din secolul al XIX-lea ramane cea mai apreciata

Cititul are un rol esential in dezvoltarea si pregatirea copiilor pentru viata. Chiar daca traim in era digitalizata, copiii trebuie incurajati sa descopere placerea cititului de la varste cat mai mici.

Cele mai scumpe 10 orase din lume: locurile cu cele mai mari chirii pentru locuinte si birouri

Un index ce masoara costul chiriilor atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru birouri, ne dezvaluie care sunt cele mai scumpe orase din lume.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate coafuri de la Oscar 2016, potrivit hairstylistului Cristi Pascu: una dintre castigatoare, pe lista neagra FOTO

Vestimentatia impecabila, accesorizarea tinutelor si coafurile vedetelor au contribuit la obtinerea unei infatisari spectaculoase pe covorul rosu de la Oscar. in unele cazuri, insa, alegerile nu au fost printre cele mai inspirate. Hairstylistul roman Cristi Pascu si-a ales favoritele din acest an, insa se declara extrem de dezamagit tocmai de una dintre marile castigatoare.

Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar

Pe langa rochiile spectaculoase, de mii sau chiar zeci de mii de dolari, actritele stiu ca machiajul este extrem de important. Un look prea natural sau unul mult prea sofisticat pot duce la un esec total. Cei mai buni make-up artisti de la Hollywood studiaza fizionomiile actritelor cu mult timp inainte iar machiajul este intotdeauna in armonie cu rochia si coafura. Cele mai frumoase machiaje de la gala premiilor Oscar sunt, anul acesta, cele care respecta principiul less is more.

Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

Revista britanica Sight and Sound si-a propus un plan ambitios: sa afle care sunt cele mai bune filme din istorie, bazandu-se pe raspunsurile a 358 de nume importante din lumea cinematografiei precum: Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola si multi alti regizori si actori care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui.

Londra a devenit orasul cu cele mai multe posturi de inalta calificare dupa ce a devansat New-Yorkul

Londra a devansat New Yorkul, devenind capitala soft power a lumii, prin faptul ca a generat cele mai multe locuri de munca de inalta calificare si a dovedit mai multa diversificare internationala decat oricare alt oras mare din lume,.

Cele mai frumoase poze cu vedetele de la Hollywood

Cele mai frumoase poze cu vedete de la Hollywood sunt semnat, in fiecare an, de marele fotograf Mark Selinger. Dupa emotiile galei premiilor Oscar, actorii, cantaretii si supermodelele se pregatesc pentru runda a doua a distractiei: petrecerea Vanity Fair. Camerele de filmat si aparatele foto dispar dupa prima ora, dar raman amintire portretele vedetelor.

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )