Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lovitura pentru SOFERI! Ai masina SECOND-HAND? Trebuie URGENT sa afli ASTA! Ce se mai poate face...

B1 B1,
Lovitura pentru SOFERI! Ai masina SECOND-HAND? Trebuie URGENT sa afli ASTA! Ce se mai poate face...

O noua decizie luata la nivel european poate schimba radical piata auto. Consiliul ministrilor Mediului din Uniunea Europeana a aprobat stimularea accesului la vehicule ecologice pentru statele membre unde acestea de. continuă pe B1

Lovitura pentru soferi: Lista masinilor DIESEL care trebuie inlocuite! Afla acum pana cand se mai poate circula

Directorul general Peugeot, Jean-Philippe Imparato, a anuntat ca se va renunta la dezvoltarea noilor tehnologii pentru motoarele diesel. Compania are in vedere inlocuirea acestora mai intai de propulsoarele cu.

LOVITURA pentru soferi! GIGANTUL AUTO isi inceteaza productia! Fabricile se inchid! Detalii de ultim moment

Producatorul auto Jaguar Land Rover isi va inchide timp de doua saptamani principala fabrica din Anglia, dupa ce vanzarile in China au fost lovite de razboiul comercial al tarii cu Statele.

SURPRIZA pentru soferi! Dacia a cucerit EUROPA: Desemnata masina anului

Noua Dacia Duster a castigat titlul de Value Car of the Year, masina valoroasa a anului, la prima gala a premiilor Sun Motor, organizata de tabloidul britanic The Sun. Am facut calculele .

LOVITURA pentru CASA REGALA! Planul secret al PRINTESEI DIANA a fost descoperit! Incredibil ce se ascunde in mormant! PRINTUL CHARLES este in stare de soc

Printesa Diana si cumnata ei, Sarah Ferguson, ducesa de York, planuiau sa-si paraseasca sotii, din cauza presiunilor asociate cu statutul de membru al Familiei regale. Pentru a duce planul la bun sfars it.

ştiri din Auto

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )