Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vanzarile de masini electrice si hibrid in Romania au crescut de doua ori de la inceputul anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzarile de masini electrice si hibrid in Romania au crescut de doua ori de la inceputul anului

Numarul autoturismelor ecologice achizitionate de catre romani in primele patru luni ale anului a crescut de aproape doua ori 181%) in comparatie cu aceeasi perioada din 2016, pana la 548 de unitati, potrivit Asociatiei Producatorilor si. continuă pe Wall-Street Ro

Rompetrol deschide prima benzinarie cu statii de incarcare pentru masini electrice

Rompetrol deschide prima benzinarie cu statii de incarcare pentru masini electrice, ca parte a unui plan de investitii de 10 milioane de dolari, pana la finalul anului, in statii noi cu puncte electrice de incarcare.

Programul Rabla: romanii au epuizat deja 40% dintre tichete si au rezervat 69 de masini electrice

Bugetul alocat programului Rabla ar putea fi suplimentat dupa ce in primele 6 zile au fost epuizate 40% dintre tichete. In plus, au fost rezervate 69 de masini electrice, aproape dublu decat anul trecut.

Programul Rabla: Cate masini electrice au fost cumparate cu tichetele bonus

Programul Rabla a debutat in forta in acest an, iar o parte din romanii interesati de program au decis sa cumpere masini electrice cu bonusul de la stat. Programul Rabla, atat in varianta Clasic cat si in cea Plus, a debutat in urma cu sase zile, iar succesul este unul destul de mare. Astfel, la [].

Rompetrol a deschis prima benzinarie cu statii de incarcare pentru masini electrice

Rompetrol Downstream, compania de retail a KMG International, controlata de grupul kazah de stat KazMunayGas, a deschis vineri prima benzinarie dotata cu statii de incarcare a masinilor electrice, pe Soseaua Chitila din Bucuresti, urmand ca alte sapte statii de incarcare de 50 kW sa fie deschise in acest an, in Bucuresti, Baia Mare, Campulung Moldovenesc si Timisoara.

VIDEO: Prima doamna a Americii, suparata pe sotul ei. Nu l-a lasat sa o ia de mana la coborarea din avion. Melania l-a refuzat pe Donald Trump de doua ori

Relatia dintre Donald si Melania Trump a ajuns in atentia presei internationale, in aceasta saptamana, dupa ce prima doamna a Americii l-a refuzat, in doua randuri, pe sotul ei, cand a vrut sa o ia de mana.

Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse cu identitate protejata in UE

Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse pe circuitul european al schemelor de calitate, odata cu inceperea demersurilor pentru atestarea Usturoiului de Copalau cu.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )