Libnet.ro
UNICEF

12:46

Volkswagen va investi peste 85 miliarde euro in urmatorii cinci ani

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen va investi peste 85 miliarde euro in urmatorii cinci ani

Grupul Volkswagen a prezentat un plan de investitii de 85,6 miliarde euro pentru perioada 2015-2019, cea mai mare parte din buget fiind gandit pentru dezvoltarea de automobile ecologice si pentru modernizarea metodelor de productie. Volkswagen Group are un an record de vanzari, depasind 7 milioane unitati in primele noua luni. China a fost cea mai mare piata, cu 2,35 milioane masini. continuă pe Hotnews

Volkswagen va investi 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani

Grupul auto german Volkswagen urmareste sa investeasca 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani, pentru extinderea pe pietele externe, incercand sa inlature Toyota din pozitia de cel mai mare constructor auto din lume, informeaza Reuters.

Sanofi vrea sa incaseze peste 30 mld. euro din vanzarea a 18 medicamente noi

Grupul francez Sanofi, cu activitati si in Romania, a anuntat ca va lansa 18 noi medicamente in urmatorii cinci ani, produse care vor genera vanzari suplimentare de peste 30 miliarde de euro, relateaza MarketWatch, potrivit Mediafax .

Previziunile pentru 2014 arata un volum de finantari in leasing de 1,3 miliarde euro

Volumul previzionat de finantari in leasing in 2014 ar putea ajunge la un portofoliu de 1,3 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Consiliului de Leasing al Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania, Felix Daniliuc.

UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Alocarea totala pentru tara noastra la nivelul programelor operationale cu finantare europeana este de circa 42 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, conform afirmatiilor domnului Laurentiu Dinu, managing partner EU Advisors si membru ex-officio al board-ului AmCham Romania, care adauga ca patru programe operationale pot finanta sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) in intervalul amintit.

Rostar va inchide anul cu afaceri de peste 8 mil. euro, crestere sustinuta de piata interna

Producatorul de biscuiti Rostar, detinut de antreprenorul Halil Bulut, va inchide anul acesta cu o cifra de afaceri de peste 36 mil. lei 8,2 mil. euro), in crestere de 10% comparativ cu 2013, evolutie sustinuta de piata interna.

Primaria Capitalei, acord de peste 100 mil. euro pentru intretinerea pasajelor si podurilor din Bucuresti

Primaria Capitalei intentioneaza sa incheie un acord-cadru de circa 462 milioane lei 104 milioane euro) cu TVA, prin contractarea unor servicii de curatenie si intretinere pentru pasajele si podurile rutiere din Bucuresti.

AFI Palace Cotroceni era evaluat la peste 400 milioane euro, in urcare fata de 2013

Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, activul cel mai mare si mai important al companiei AFI Europe, era evaluat la 401 milioane de euro la 30 septembrie 2014, reprezentand o crestere cu 7% in comparatie cu anul trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )