Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Spring 2021: un design surprinzator pentru cea mai ieftina masina electrica din Europa

Hotnews Hotnews,
 Dacia Spring 2021: un design surprinzator pentru cea mai ieftina masina electrica din Europa

Daca James May ar prezenta Top Gear in loc de The Grand Tour, ar fi foarte entuziasmat de producatorul roman autor al hatchback-ului subcompact Spring. Vesti excelente! Dacia Spring va veni foarte curand, ar spune el, adaugand ca modelul va intra in productie in 2021. continuă pe Hotnews

Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu. Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania

Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu intampina din nou probleme. Ce se intampla cu mostenirea pe care vrea sa i-o lase fiicei? Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu? Desi a ajuns la o varsta la care ar trebui sa se bucure de cele facute de-a lungul vietii, mai ales .

Reteta limonada. Cum prepari cea mai buna si mai racoroasa limonada. Trucul secret

Suntem in plin sezon estival, iar metodele prin care sa ne racorim sunt pe alese. Desi specialistii sustin ca atunci cand ne este cald nu trebuie sa bem ceva rece, o limonada abia scoasa din frigider este fix pe gustul tuturor. Care este tructul pentru cea mai buna bautura racoritoare? Reteta pentru limonada. Cum sa .

Ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Pe parcursul saptamanii viitoare, temperaturile vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in vestul si nord-vestul tarii, exceptie facand zona de sud-est, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Potrivit meteorologilor, pentru intervalul 20-27 iulie, dar si in saptamana 27 iulie-3 august, sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vestul si nord-vestul tarii.

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este .

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

Victorie majora pentru Apple: A doua cea mai inalta instanta europeana a anulat ordinul prin care UE ii cerea plata unor taxe retroactive de 13 miliarde de euro

Apple a obtinut miercuri o victorie majora, a doua cea mai inalta instanta europeana respingand ordinul Uniunii Europene ca producatorul iPhone sa plateasca Irlandei taxe retroactive in valoare de 13 miliarde de euro, decizie care da o lovitura incercarii blocului comunitar de a desfiinta acordurile convenite de unele guverne cu companii multinationale pentru facilitati fiscale, transmite Reuters.

Chris Evans si Ryan Gosling vor juca in cea mai scumpa productie Netflix de pana acum

The Gray Man este un film de spionaj bazat pe o serie de romane semnate de Mark Greaney si va deveni cea mai scumpa productie a celor de la Netflix.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Chiftelute de dovlecei. Cea mai buna reteta de chiftelute de dovlecei. Ingredientul secret

Cum sa prepari cele mai bune chiftelute de dovlecei. Iata reteta, dar si ingredientul secret, si anume, adauga putina menta, iar gustul va fi cu adevarat unul special. Chiftelute de dovlecei. Cea mai buna reteta Ingrediente chiftelute de dovlecei 3 linguri faina 2 dovlecei mici 1 ou marar 2 catei usturoi cimbru o lingurita de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )