Libnet.ro
UNICEF

15:46

Toyota recheama 3,4 milioane de vehicule din cauza ca airbag-urile s-ar putea sa nu se deschida la impact

Hotnews Hotnews,
 Toyota recheama 3,4 milioane de vehicule din cauza ca airbag-urile s-ar putea sa nu se deschida la impact

Toyota va rechema 3,4 milioane de masini la nivel mondial din cauza unei probleme electronice care poate face ca airbag-urile sa nu se deschida in caz de impact, scrie Automotive News. Masinile sunt produse intre 2011 si 2019 si cele mai multe sunt in SUA. recall-ul este unul dintre cele mai mari din istoria companiei. continuă pe Hotnews

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Ce s-a ales de viata lui Ghita Ciobanu. Apel disperat in presa internationala, din cauza Guvernului Orban

Ghita Ciobanu, personajul central dintr-o campanie publicitara a Vodafone, demarata in 2013, si-a facut fani, a strans peste 438. 000 de prieteni pe Facebook, apoi a disparut. A reintrat in atentia presei in 2019, cand s-a pomenit cu un control fulger la stana pe care o are in judetul Salaj. Ce s-a ales de viata sa? .

Panica la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a intors pe Otopeni din cauza unui presupus fum degajat: Murim aici, bai!(VIDEO)

Un incident s-a produs marti, in timpul unei curse aeriene operata de Ryanair, pe ruta Bucuresti-Londra, din cauza unor posibile degajari de fum in aeronava.

Panica la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a intors pe Otopeni din cauza fumului degajat si a survolat o ora Bucurestiul: Murim aici, bai!(VIDEO)

Un incident s-a produs marti, in timpul unei curse aeriene operata de Ryanair, pe ruta Bucuresti-Londra, din cauza unor posibile degajari de fum in interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, imediat ce s-a ridicat de la sol si a survolat o ora Bucurestiul, ca sa-si consume din combustibil, inainte de aterizare.

Panica la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a intors pe Otopeni din cauza unor degajari de fum si a survolat o ora Bucurestiul: Murim aici, bai!(VIDEO)

Un incident s-a produs marti, in timpul unei curse aeriene operata de Ryanair, pe ruta Bucuresti-Londra, din cauza unor posibile degajari de fum in interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, imediat ce s-a ridicat de la sol si a survolat o ora Bucurestiul, ca sa-si consume din combustibil, inainte de aterizare.

Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta. David are aceasta problema din cauza lui tati!

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Recent, artista a facut dezvaluiri despre ceea ce se intampla in familia sa. Se pare ca ea si sotul ei dorm separat, iar motivul vi-l vom dezvalui in cele ce urmeaza. Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta Andra si .

Ce au facut sute de mii de romani in Anglia. Teama i-a ajuns din urma din cauza Brexitului

Brexit-ul i-a speriat pe cetatenii romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Peste 435. 000 dintre ei au solicitat statutul de rezidenti in Regatul Unit inaintea iesirii tarii din Uniunea Europeana. in total, numarul cetatenilor UE care au facut solicitarea a ajuns la aproape 2,6 milioane. Sute de mii de romani au cerut cetatenie britanica, .

ALERTA! 17 oameni au murit, in China, din cauza virusului coronarian

Autoritatile din provincia Hubei, in care se afla orasul Wuhan, au anuntat miercuri dupa-amiaza ca n.

Alerta in toate scolile din cauza gripei. Virusul a infectat deja 70 de elevi din Bucuresti - VIDEO

Atentie maxima si triaj riguros in unitatile de invatamant din Capitala. Virusul gripal a infectat deja 70 de elevi din Bucuresti iar Directia de Sanatate Publica a impus masuri clare. Cine prezinta orice forma de boala este trimis acasa, asta dupa ieri au fost inchise partial noua scoli iar o gradinita si-a suspendat total activitatea.

Stare de alerta in toata tara din cauza gripei. Numar urias de imbolnaviri, chiar de la inceputul sezonului

Se inmultesc ingrijorator cazurile de gripa. in ultimele zile au fost diagnosticate sute de persoane. Aproape 700 de oameni din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, precum si din alte centre urbane au contractat virusul, iar doi au murit. Este alerta si in Buzau, unde mai multi copii au fost diagnosticati cu gripa de tip A si B.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )