Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Mazda a prezentat prima sa masina electrica, MX-30 care va avea autonomie de 200 km

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mazda a prezentat prima sa masina electrica, MX-30 care va avea autonomie de 200 km

Mazda a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo primul sau model full-electric, MX-30 care va ajunge la primii clienti europeni in a doua parte din 2020 si va avea o autonomie de 200 km. SUV-ul are cinci locuri, 4,39 metri lungime si baterie de 35 kWh. MX-30 are si un amanunt special de design: portierele din spate sunt foarte mici si se deschid in sens opus fata de cele din fata, precum la RX-8. Usile freestyle ii ofera Mazdei MX-30 o silueta distinctiva si eleganta, iar pasagerilor le asigura acces mai usor atat la scaunele din fata, cat si la cele din spate, spun cei de la Mazda. continuă pe Hotnews

Mazda lanseaza prima sa masina electrica: cat de speciala este MX-30 cu portiere Freestyle

Daca nu te multumeste oferta actuala de autoturisme electrice, te vei bucura sa afli ca Mazda a intrat in competitia pentru un bolid electric aratos si accesibil. La ora actuala,.

Stard si Ferratum, pregatiti sa scrie istorie in mijlocul Bucurestiului cu prima masina electrica de rallycross

Ferratum si STARD anunta premiera mondiala: participarea la Super Rally a primei masini electrice de rallycross ce va avea loc la Bucuresti pe 26 Octombrie.

Masina electrica de lux pe care Toyota ti-o promite in 2020

Toyota se pregateste sa lanseze, anul viitor, un model electric de lux cu care sigur iti va lua ochii. Arata extrem de futuristic, dar care promite si mult pe zona de autonomie si.

Cum arata periuta electrica smart care iti spune cand nu ti-ai periat bine dintii

Aparatele din jurul nostru devin din ce in ce mai destepte iar inteligenta artificiala incepe sa fie integrata in device-uri pe care le folosim zilnic. Este si cazul unei periuse de dinti electrice smart.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )