Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Sony a surprins la targul CES Las Vegas, prezentand o masina electrica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sony a surprins la targul CES Las Vegas, prezentand o masina electrica

Sony a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale targului CES Las Vegas, prezentand un concept de masina electrica. Conceptul numit Vision-S contine zeci de senzori si este gandit sa prezinte tehnologiile pe care Sony le are in productie. Evident ca nu sunt planuri ca Sony sa intre in productia de masini. Conceptul poate ajunge in 4,8 secunde la 100 kmh si viteza maxima este 230 kmh. continuă pe Hotnews

VIDEO Samsung a prezentat la targul CES Las Vegas un mic robot galben de marimea unei mingi de tenis

Samsung a prezentat la targul CES Las Vegas un robot sferic care pe unii ii va incanta, iar pe altii ii va ingrijora. Ballie este o minge mica si galbena care se poate tine dupa oameni prin casa, raspunde la comenzi vocale si poate interactiona cu diverse aparate din casa.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

Ultimele inovatii electronice vor fi expuse de maine la Las Vegas

De maine, incepe in Las Vegas celebrul targ de inovatii electronice Consumer Electronic Show.

Rusii de la Yandex au facut in Las Vegas demonstratii cu masini autonome in care pe locul soferului nu sta nimeni

Yandex, supranumit Google-ul Rusiei a facut in Las Vegas demonstratii cu masini autonome, iar locul soferului a ramas neocupat, lucru care rar s-a intamplat in demonstratiile de pe drumurile publice. Yandex a facut la final de 2017 primele teste si are acum 100 de masini autonome ce au parcurs 2,4 milioane km. Google a facut peste 10 milioane km cu flota de masini autonome si peste 25 de companii testeaza in SUA diverse variante.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )