Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bucuresti: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de un soferiita, gravida in luna a noua

B1 B1,
Bucuresti: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de un soferiita, gravida in luna a noua

Un motociclist de 26 de ani din Bucuresti a murit intr-un accident cumplit. Tanarul s-a izbit de o masina care nu i-a acordat prioritate. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze insa eforturile. continuă pe B1

Bucuresti: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de un soferiita, gravida in luna a noua

Un motociclist de 26 de ani din Bucuresti a murit intr-un accident cumplit. Tanarul s-a izbit de o masina care nu i-a acordat prioritate. Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze insa eforturile.

Prahova: Un cioban a murit carbonizat dupa ce a fost lovit de un trasnet

Un barbat de 30 de ani, cioban la o stana din judetul Prahova, a murit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit de un trasnet, pe varful muntelui Sintilia, in apropiere de localitatea Maneciu, informeaza.

O femeie a murit dupa ce a fost luata de o viitura in judetul Vaslui

Ploile torentiale au facut si primele victime in tara. O batrana din localitatea vasluiana Perieni a decedat, miercuri, dupa ce a fost luata de o viitura, in urma unei ploi torentiale. Medicii de pe ambulan.

Un politist a fost lovit de o masina, chiar pe trecerea de pietoni. Soferita de la volan incerca sa ii convinga pe oamenii legii ca nu l-a putut evita

Un politist din Tulcea, aflat in timpul serviciului, a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni. in timp ce barbatul ranit la cap era dus la spital, soferita care l-a accidentat a incercat sa-i convinga.

Turcia: Un tanar a murit dupa ce o masina a intrat intr-un grup de protestari la Istanbul

Un tanar manifestant turc a fost ucis, duminica seara, la Istanbul, dupa ce o masina a intrat in multimea care protesta fata de Guvernului, relateaza AFP. Mehmet Ayvalitas era membru al unei asociatii de.

Un tanar a murit dupa ce o masina a intrat intr-un grup de protestari la Istanbul

Un tanar manifestant turc a fost ucis, duminica seara, la Istanbul, dupa ce o masina a intrat in multimea care protesta fata de Guvernul islamo-conservator, a anuntat luni Uniunea Medicilor Turci TBB),.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )