Libnet.ro
UNICEF

17:30

Michael Schumacher, internat intr-un spital din Paris. Ce se intampla cu fostul pilot?

B1 B1,
Michael Schumacher, internat intr-un spital din Paris. Ce se intampla cu fostul pilot?

Michael Schumacher a fost internat intr-un spital din Paris pentru a urma un tratament secret. Familia spera ca eforturile medicilor vor avea efect. Fostul mare pilot a fost transferat in mare secret de la casa. continuă pe B1

Michael Schumacher, transportat la un spital din Paris. Detalii de ULTIM MOMENT despre marele campion de Formula 1

Michael Schumacher, ranit grav in timpul unui accident suferit la schi, in decembrie 2013, cand s-a lovit cu capul de o piatra, a fost internat luni in spitalul Georges-Pompidou din Paris. Presa franceza scrie.

Noi detalii despre sanatatea lui Michael Schumacher: de ce a fost internat la Paris

Au trecut multi ani de la accidentul lui Michael Schumacher, dar membrii familiei sale nu se dau batuti si incearca orice tratament pentru a-l pune din nou pe picioare. Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi in 29 decembrie 2013 si de atunci nu a mai fost vazut in .

Michael Schumacher, dus la spital in Paris

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculara.

Michael Schumacher a iesit din coma! Pilotul de Formula 1 ar fi constient

Michael Schumacher este constient! Dezvaluirea fost facuta de o asistenta unei publicatii din Paris. Fostul campion de formula 1 a fost internat in urma cu doua zile la un spital din Paris, pentru a beneficia de.

Michael Schumacher transportat la Paris pentru tratament

Presa internationala relateaza ca fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost transportat la un spital din Paris pentru a urma o procedura chirurgicala.

Le Parisien: Michael Schumacher ar fi spitalizat la Paris

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculara.

Vesti bune despre Michael Schumacher: Da, este constient!

Michael Schumacher a fost transportat la inceputul acestei saptamani la Paris pentru a urma un tratament cu celule stem la un reputat medic francez.

Infirmiera lui Michael Schumacher: Va pot asigura ca este constient

Infirmiera care se ocupa de Michael Schumacher 50 de ani) a declarat, conform Le Parisien, ca fostul pilot de Formula 1 este constient.

Germania: Un mort si zeci de raniti intr-un incendiu la un spital din Dusseldorf

O persoana a murit si alte zeci au fost ranite intr-un incendiu produs la un spital din orasul germa.

VIDEO Cel putin un mort si zeci de raniti, in urma unui incendiu la un spital din Dusseldorf

Cel putin o persoana a murit si alte 72 de persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti intr-un spital din orasul german Dusseldorf, au transmis autoritatile locale, citate de publicatia Bild, scrie Mediafax.

ştiri din Auto

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )