Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seat atinge cea mai mare cifra de afaceri din istoria sa: 6,5 miliarde euro in 2013.

România Liberă România Liberă,
Seat atinge cea mai mare cifra de afaceri din istoria sa: 6,5 miliarde euro in 2013.

Producatorul auto spaniol Seat, parte a grupului Volkswagenl, a incheiat anul fiscal 2013 cu venituri record de aproximativ 6,5 miliarde de euro. Cu o crestere a vanzarilor de peste 10% in anul anterior, eforturile spaniolilor sunt sustinute in special de modelul Seat Leon. In contextul unei competitii tot mai acerbe pe piata auto, influentata de recesiunea care a lovit acest sector, Seat a trecut printr-un proces de reinoire si extindere a flotei, in ultimii ani, noile generatii ale . continuă pe România Liberă

Romania, cea mai mare mortalitate prin cancer din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe bolile cronice, a spus presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae.

Romania. Mortalitatea prin cancer, cea mai mare din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe b.

Cea mai mare bursa de Bitcoin a gasit 200.000 monede uitate

Mt. Gox, cea mai mare bursa de Bitcoin din lume, care si-a cerut intrarea in faliment in februarie, a anuntat, vineri, ca a gasit aproximativ 200. 000 din cele 850. 000 monede virtuale despre care declarase ca le pierduse, relateaza presa internationala.

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, desfiinteaza 1.600 de locuri de munca in Ucraina, din cauza crizei

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, va desfiinta pana anul urmator 1. 600 de locuri de munca la subsidiara din Ucraina, dintr-un total de circa 7. Decizia are loc in contextul tulburarilor interne.

Schimbari pentru principalul rival al Facebook, iar cea mai importanta aduce moartea unui simbol

Universul retelelor sociale e in continua schimbare, cel putin cand vine vorba de functionalitati noi in aplicatiile mobile sau online. Mai nou, Twitter a pornit un val de schimbari si s-ar putea inspira de la Facebook, cea mai mare retea din lume, pentru cea mai importanta.

VIDEO Shakira este cea mai populara vedeta pe Facebook

Shakira a depasit-o pe buna ei prietena Rihanna si a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate in reteaua de socializare Facebook.

Shakira a devenit cea mai populara vedeta pe Facebook, adunand 86,6 milioane de admiratori

Cantareata Shakira a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate pe Facebook, depasind-o pe prietena sa Rihanna. Artista columbiana a atins 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel.

VIDEO Zborul MH370, cel mai mare mister aviatic din lume. Istoricul unor cazuri similare si un incident sangeros

Boeingul companiei Malaysian Airlines nu e primul care a disparut fara urme si fara explicatii. Mult mai dureros e insa un caz perfect explicabil, care a fost ignorat de Occident, desi s-a soldat cu 290 de morti.

Maria Dinulescu, desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014

Maria Dinulescu a fost desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014 pentru rolul din scurtmetrajul Stepping Out, regizat de Nataliya Padilla, informeaza Institutul Cultural Roman din New York,.

Expo Arad lanseaza cea mai moderna Piata de masini

Expo Arad, cel de-al doilea complex expozitional, ca marime, din Romania, lanseaza, din 29 martie, cea mai moderna Piata de masini din Vestul tarii.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )