Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce trebuie sa stii despre Tesla-ul lui Elon Musk

Auto Ro Auto Ro,
Ce trebuie sa stii despre Tesla-ul lui Elon Musk

Cu totii am aflat saptamana trecuta de performanta extraordinara a echipei SpaceX, in frunte cu Elon Musk. Practic, prin eforturile sustinute si prin profesionalismul lor, era spatiala intra intr-o noua etapa, unde costurile vor scadea semnificativ iar sansele de a vizita planetele invecinate vor creste in fiecare zi. continuă pe Auto Ro

Site-ul care iti arata in timp real unde este masina lansata in spatiu de Elon Musk

Atunci cand Elon Musk a decis sa-si lanseze masina in spatiu, multa lume a spus despre acesta ca este nebun si excentric. Dupa misiunea reusita, Tesla Roadster-ul personal al antreprenorului nascut in Africa de Sud se indreapta spre Centura de Asteroizi dintre Marte si Jupiter, dupa ce va trece razant pe langa orbita Planetei Rosii.

Tesla lui Elon Musk s-ar putea intoarce pe Pamant in viitor

Tesla lui Elon Musk, la bordul careia se afla Starman, calatoreste prin sistemul solar, insa ar putea sa revina pe Pamant in viitorul ceva mai indepartat. A pornit acum o saptamana intr-un voiaj spatial, dar Tesla lui Elon Musk se va intoarce, candva, la origini. in viitorul nu foarte apropiat, masina are sanse destul de [].

Elon Musk pregateste revolutia digitala: internet ieftin pentru toti

Acum ca Falcon Heavy a fost lansata, Elon Musk este gata sa porneasca proiectul Starlink. Ambitia finala este sa ofere internet ieftin pe tot globul. Pe 17 februarie, la ora 16. 17 a Romaniei, vor fi lansati doi mini-sateliti experimentali, primii dintr-o serie care va avea, la final, 4. 000 de sateliti care dau internetlow-cost. Proiectul a [].

Elon Musk vrea sa creeze o retea de 11.000 de sateliti care sa furnizeze acces la internet oriunde in lume

Elon Musk vrea, prin compania SpaceX, sa creeze pana in 2024 o retea de 11. 000 de sateliti interconectati care sa furnizeze acces la internet oriunde in lume, scrie Financial Times. Planul va fi greu de realizat si inceputul va consta in testarea a doi sateliti care vor fi in legatura cu statii de la sol. Aparitia serviciilor 5G, dar si a masinilor autonome reprezinta motive in sprijinul unei astfel de initiative, insa si alte companii au planuri similare. Primii doi sateliti de test vor fi lansati in acest week-end.

Ce trebuie sa stii despre Costa Rica, noul refugiu al politicienilor romani certati cu legea

Costa Rica a devenit, de ceva vreme, o destinatia favorita a politicienilor romani care au pe rol dosare penale Vezi aici detalii). Costa Rica se invecineaza cu Nicaragua la nord, cu Marea Caraibilor in.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )