Libnet.ro
UNICEF

16:00

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

B1 B1,
Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,. continuă pe B1

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

Primul mare oras din Romania care va avea transport public 100% electric. Cat costa totul si cand va fi gata

Anuntul a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului Apelor si Padurilor, pe 9 septembrie. Acesta a confirmat ca finantarea investitiei este asigurata din Fondul de Mediu.

Orasul din Romania care are doar transport electric. I-a luat fata Bucurestiului

In acest articol vo vom vorbi despre primul oras din Romania cu transport public 100% electric. Probabil v-ati fi asteptat ca acesta sa fie Bucurestiul, insa Capitala este inca pe lista de asteptare. Marele anunt a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Mai multe detalii, in continuare. Primul oras din Romania .

COSTEL ALEXE: Extinderea retelelor de gaze naturale reduce presiunea de pe padurile Romaniei

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, astazi, la Iasi, ca extinderea retelei de gaze naturale in Romania reprezinta o necesitate pentru populatie, insa, in acelasi timp, reduce presiunea de pe padurile Romaniei.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Ciprian Tatarusanu deranjat de critici: Nu ma intereseaza ce parere au oamenii si suporterii din Romania

Mare parte din vina golului incasat de Romania in meciul cu Irlanda de Nord ii apartine portarului Ciprian Tatarusanu, insa acesta alege sa afiseze o atitudine mai degraba aroganta in relatia cu presa si suporterii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )