Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Marca spaniola Seat are un loc special in uriasul plan de electrificare lansat de Volkswagen Group, iar misiunea nu va fi simpla, fiindca Seat ar trebui sa aduca in piata cele mai ieftine masini electrice si sa ajute mai multe marci ale grupului sa lanseze masini micute de oras. Cele mai ieftine masini electrice costa acum 22-23. 000 de euro, iar Seat vrea sa coboare sub 20. 000 de euro. Asadar, nu vorbim de o versiune de Logan electric, ci de o masina mult mai scumpa, insa scaderea pretului sub acel prag este complicata. continuă pe Hotnews

Vacanta last minute: trucuri ca sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion

Acum e mai usor ca niciodata sa ne planificam singuri vacanta. Cu ajutorul aplicatiilor si site-urilor de travel, ne putem cumpara biletele de avion, rezerva cazarea si achizitiona bilete la obiectivele turistice pe care vrem sa le vizitam la.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

ZIUA PACALELILOR. 1 APRILIE. Cele mai tari idei de farse

Iata cele mai tari idei de farse pentru 1 APRILIE. incepe de la prima ora a diminetii pentru a avea timp sa te ocupi de toata lumea! ZIUA PACALELILOR. Coase.

Descoperiti. Cele mai puternice filierele straine din Romania

Andreea Sava a vorbilt la emisiunea Descoperiti despre cele mai puternice filiere straine din Romania. Disperata ca va ajunge la inchisoare, Elena Udrea nu a facut decat sa descrie mecanismul de.

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig Desi jocurile de cazino se bazeaza in mare parte pe noroc, exista cateva jocuri care necesita un anumit grad de pricepere. Aceste jocuri de cazino sunt cele.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

VIDEO Cele mai spectaculoase cai ferate disparute. Povestea mega-proiectului la care s-a muncit cinci decenii si a primei cai ferate cu cremaliera

Calea ferata Deva - Brad, la a carei constructie au lucrat prizonieri sovietici si evrei, se numara printre cele mai spectaculoase proiecte de infrastructura, dar se inscrie in prezent intre caile ferate disparute ale Romaniei, alaturi de alte trasee legendare.

Bancile nordice, considerate pana acum cele mai putin corupte, se afla in centrul celui mai mare scandal privind spalarea banilor

Cand scandalul estonian al spalarii banilor prin Danske Bank a explodat in toamna anului trecut, celelalte banci nordice s-au grabit sa-i linisteasca pe investitori, spunandu-le ca ele erau diferite, scrie FT in editia sa de vineri. Ca ceea ce era valabil pentru Danske nu era la fel de valabil si pentru Swedbank de pilda. Numai ca, surpriza! Scandalul din aceasta saptamana de la Swedbank, imprumutatorul suedez cel mai mare din regiunea baltica, arata ca s-a operat exact la fel ca in cazul Danske.

HOROSCOP. Cele mai mari defecte ale fiecare zodii. Taurii sunt egoisti, insa despre Fecioare se spune ceva si mai rau

Berbec Extrem de incapatanat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul indaratnic, uneori rautacios si razbunator. Cornele lui sunt capabile sa provoace rani grave. Berbecul e convins ca e cel mai destept si crede ca.

ştiri din Economie

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )