Libnet.ro
UNICEF

11:00

Designul masinilor Tesla, de la cel mai spectaculos, la cel mai putin reusit (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Designul masinilor Tesla, de la cel mai spectaculos, la cel mai putin reusit (GALERIE FOTO)

Tesla, compania detinuta de omul de afaceri sud-african Elon Musk 48 de ani), este lider in topul producatorilor de masini electrice, la nivel mondial. Inovatia in ceea ce privestetrendul eco-friendly,. continuă pe B1

Designul masinilor Tesla, de la cel mai spectaculos, la cel mai putin reusit (GALERIE FOTO)

Tesla, compania detinuta de omul de afaceri sud-african Elon Musk 48 de ani), este lider in topul producatorilor de masini electrice, la nivel mondial. Inovatia in ceea ce privestetrendul eco-friendly,.

Honeywell are cel mai puternic computer cuantic din lume: cu cat il intrece pe cel dezvoltat de IBM

Lupta pentru suprematia cuantica se da intre cativa giganti din lumea tehnologiei, iar fiecare se straduieste sa dezvolte cel mai puternic computer cuantic din lume. in martie 2020,.

Japonezii au construit cel mai rapid supercomputer din lume

Supercomputerul japonez Fugaku realizat de Institutul de cercetare Riken in parteneriat cu Fujitsu a fost recunoscut ca fiind cel mai rapid supercomputer din lume, au anuntat luni oamenii de stiinta japonezi intr-un comunicat, potrivit AFP si New York Times.

Focarul de COVID-19 de la abatorul din Germania unde lucreaza 6.000 de romani, cel mai mare din UE Ce scrie presa germana despre romanii plecati din zona de carantina

Focarul de COVID-19 de la fabrica de procesare a carnii Tonnies, la care lucreaza 6. 000 de romani, este cel mai mare din Uniunea Europeana. in acest caz, nu asistam doar la un lockdown, ci si la un aparent haos identitar. in parte, nu s-ar cunoaste adresele lucratorilor contractuali. Duminica, locuintele angajatilor abatorului au fost declarate zona in carantina. Unii muncitori care provin din Europa de Est ar fi fugit insa de la locurile de cazare. Printre ei s-ar afla mai multi romani care ar fi plecat sambata in tara, cu masini si microbuze, potrivit ziarului Bild.

FOTO Cum va arata iPhone 12, de la cel mai mic la cel mai mare model

IPhone 12 inca e in grafic pentru o lansare in toamna. Ar fi primul telefon cu 5G de la Apple si, totodata, ar readuce un design pe care compania l-a mai folosit pe iPhone 4. Odata cu iPhone.

Sectorul 4, cel mai sigur din Bucuresti. Primarul Daniel Baluta: Siguranta si dezvoltarea merg mana in mana. Suntem singurii care avem patrula scolara (VIDEO)

In urma unor statistici publicate de Politia Capitalei, aflam ca printre cele mai sigure comunitati din Bucuresti se afla si sectorul 4. Aici, coeficientii de criminalitate au scazut in ultimii cinci ani, cu.

Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Cand vine vorba de performanta bruta, cele mai rapide telefoane din piata nu vin niciodata de la Apple sau Samsung, iar asta se va intampla si in 2020 dupa lansarea gadgetului de mai.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )