Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCENDIAR! Cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica din Romania! E UN CHILIPIR (FOTO)

B1 B1,
INCENDIAR! Cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica din Romania! E UN CHILIPIR (FOTO)

Moda vehiculelor electrice incepe sa prinda si in tara noastra, tot mai multi romani fiind interesati de perspectiva achizitionarii unui astfel de model. Pretul unei unui vehicul electric. continuă pe B1

Curs valutar BNR miercuri, 15 ianuarie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un nou curs valutar, miercuri, 15 ianuarie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta un punct de referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna octombrie a anului 2019, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 .

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cea mai dezvoltata fizic

I: Dintre trei fetite de clasa a doua, una blonda, una bruneta si una roscata, care este cea mai dezvoltata fizic? R: Blonda, ca are 14 ani.

Un oras din Romania a fost nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

Sibiul intra anul acesta in competitie pentru a deveni cea mai buna destinatie turistica europeana alaturi de mari metropole ale continentului, cum ar fi Viena, Atena, Rotterdam, Paris, Roma, Berlin, Madrid, Praga sau Reykjavik.

IN 2019: Germania a inregistrat cea mai slaba crestere economica din ultimii ani

Economia germana, prima economie europeana, a inregistrat in 2019 un avans de doar 0,6%, cea mai slaba performanta inregistrata dupa 2013, potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, transmite Reuters.

Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, cea mai buna clasare de pana acum - Locul 14 in etapa a zecea

Emanuel Gyenes a obtinut miercuri cea mai buna clasare de pana acum in Raliul Dakar 2020, la sectiunea moto. Romanul a incheiat pe locul 14 etapa a zecea, desfasurata intre Haradh si Shubaytah, in Arabia Saudita.

Actori din Game of Thrones, in distributia Lord of the Rings Se anunta cea mai scumpa productie TV din istorie

Actori din distributia serialului de succes Urzeala Tronurilor Game of Thrones vor juca in seria Lord of the Rings, care, cu un buget de 860 de milioane de dolari, se anunta a fi cea mai scumpa productie TV din istorie, a anuntat Amazon, potrivit The Guardian.

A fost descoperita cea mai veche materie de pe pamant: Praf de stele vechi de 7,5 miliarde de ani

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche materie de pe Terra, in timp ce analizau un meteorit. Este vorba despre praf de stele vechi de 7,5 miliarde de ani, relateaza BBC News.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Cum sa faci cea mai buna CIORBA DE PUI a LA GREC. Reteta pe care o vei adora

Ca sa faci cea mai buna ciorba de pui a la grec, respecta aceasta reteta. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Ai nevoie de urmatoarele.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )