Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura pentru ROMANI: Nevoiti sa renunte complet la MASINILE DIESEL! Dezastru pentru milioane de soferi! De data asta e OFICIAL

B1 B1,
Lovitura pentru ROMANI: Nevoiti sa renunte complet la MASINILE DIESEL! Dezastru pentru milioane de soferi! De data asta e OFICIAL

Pe fondul scandalului care vizeaza motoarele diesel tot mai multi soferi se orienteaza catre masinile cu motoare electrice. in primele noua luni ale anului Romania a avut cea mai mare crestere procentuala. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Soferii romani nu mai au voie sa circule... Ce se intampla in Bucuresti...

Lovitura pentru soferii din Romania! Noua state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre acestea.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: SOFERII ROMANI care au autoturisme pe motorina au intrat in panica! Pana la ce data mai pot circula...

Masinile Diesel vor fi interzise in viitor. Anuntul deosebit de important a fost facut la un eveniment international despre imbunatatirea calitatii aerului. Primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City.

VESTI BUNE pentru SOFERI! Se ofera mii de euro pentru MASINILE DIESEL! Vezi AICI lista BENEFICIARILOR

In plin scandal al emisiilor poluante Volkswagen si Daimler ofera pana la 3. 000 de euro pentru autovehicolele cu motoare diesel. Masura radicala a fost luata in contextul in care la inceputul anului.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Totul a fost facut public de COMISIA EUROPEANA. Soferii romani au intrat in panica

Mesaj ingrijorator pentru soferii cu masini diesel! Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi. Mai.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: VESTE TERIBILA pentru trei milioane de masini din Romania. Deja soferii nu mai au voie sa circule...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. in acest context, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie.

LOVITURA pentru GUVERNUL DANCILA! A ajuns la fundul sacului! Vesti proaste pentru romani

Guvernul Romaniei a ramas fara bani pentru investitii, acesta fiind motivul pentru care construirea spitalelor de urgenta de la Iasi, Cluj si Craiova este blocata, afirmaliderul PNL Iasi, deputatul.

Lovitura pentru VIORICA DANCILA! Va da explicatii pentru Legile Justitiei

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta miercurea viitoare, 14 noiembrie, de la ora 10. 00, in fata Parlamentului, pentru a da explicatii privind legile justitiei. Dancila a fost chemata pentru a da.

LOVITURA pentru PRIMARI: Pensiile speciale, declarate neconstitutionale de CCR

Judecatorii CCR au decis ca pensiile speciale pentru alesiilocalisunt neconstitutionale. Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate marti sesizarile depuse de presedintele Klaus Iohannis, precum.

LOVITURA pentru BARONII LOCALI: Pensiile speciale, declarate neconstitutionale de CCR

Judecatorii CCR au decis ca pensiile speciale pentru alesiilocalisunt neconstitutionale. Curtea Constitutionala a Romaniei a dezbaturmarti sesizarile depuse de presedintele Klaus Iohannis,.

LOVITURA pentru Guvernul Dancila! O delegatie FMI vine in CONTROL! ingrijorari privind evolutiile economice din Romania

O misiune a Fondului Monetar International, condusa de seful misiunii FMI pentru Romania, Jaewoo Lee, se va desfasura la Bucuresti, in perioada 6 - 12 noiembrie. Echipa FMI va evalua recentele evolutii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )