Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce masini au cumparat romanii in primele opt luni

Hotnews Hotnews,
 Ce masini au cumparat romanii in primele opt luni

Piata masinilor noi este, dupa 8 luni, cu 38% mai mica decat anul trecut, iar la marcile din top 10 Hyundai si Toyota au avut cele mai mici scaderi, in timp ce Suzuki si Renault au declin mai mare de 45%. Toyota Aygo a fost cel mai cautat autoturism de clasa A, Sandero conduce la Clasa B, iar Logan este pe primul loc la clasa C. La SUV-uri Duster este pe primul loc, iar masinile electrice au un an foarte bun. continuă pe Hotnews

Romania blocata in casa: de ce n-au mai cumparat romanii produse de ingrijire in pandemie

Un studiu GFK vine cu concluzii surprinzatoare legate de perioada de pandemie. in primele sase luni ale anului, comportamentul de consum s-a modificat drastic. Anul 2020 a inceput cum nu se poate.

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-a falsificat diploma de studii, conform news. ro.

Antena 1 pune punct serialului Vulpita, dupa opt luni: Ce e mult e prea mult, nu dati cu pietre, dar si dumneavoastra v-a placut

Adio, visul frumos s-a terminat. Acces Direct incheie serialul inceput acum opt luni. Anuntul a fost facut chiar de Mirela Vaida, cea care a intretinut subiectul in ultimele luni, in pofida numeroaselor amenzi primite de la CNA.

INS: Exporturile Romaniei au scazut in primele sapte luni cu 16,2%

Exporturile Romaniei au scazut in primele sapte luni cu 16,2%, la 34,135 miliarde euro, iar importurile au scazut cu 12,2%, la 44,125 miliarde euro, fata de perioada similara din 2019, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS), conform news. ro.

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu aproape jumatate de miliard de euro in primele sapte luni

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns, in primele sapte luni ale anului, la 9,990 miliarde de euro, in crestere cu 481,4 milioane de euro fata de cel inregistrat in perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2019, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Productia auto a scazut cu 22% in Romania, la opt luni

In perioada iulie - august 2020, au fost produse in Romania un numar de 59. 496 autoturisme, o crestere de 9. 6% fata de perioada similara din 2019, respectiv 54. 282 unitati, arata datele ACAROM. Dintre aceste masini, 33. 378 au fost produse in uzina Dacia de la Mioveni si 26. 118 au fost produse de uzina Ford Craiova.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )