Libnet.ro
UNICEF

15:45

Primaria Brasov, miscare de ultima ora! Veste buna pentru soferii cu masini electrice

B1 B1,
Primaria Brasov, miscare de ultima ora! Veste buna pentru soferii cu masini electrice

La ultima sedinta a Consiliului Local Brasov au fost aprobate doua proiecte de hotarare care au ca scop accesareade fonduri nerambursabile de laAdministratiaFondului de Mediu. Prin urmare,. continuă pe B1

Veste buna pentru romanii cu rate: Indicele ROBOR a scazut. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,32%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor.

Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Performanta din sectorul agricol se datoreaza investitiilor majore din acest sector, agricultura romaneasca facand pasi majori spre modernizare, ale carei efecte se vad in productiile tot mai mari, potrivit.

Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar

Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar. Raluca Pruna, cea care a studiat si a trimis la Cotroceni mapa de candidatura a lui Lazar, sustine ca in dosarul care a plecat.

Un roman din Parlamentul Germaniei, despre faptul ca Merkel va renunta la sefia CDU: O veste buna pentru Germania si intreaga Europa

Sefa Uniunii Crestin-Democrate, Angela Merkel, a anuntat oficial intr-o conferinta de presa ca nu va candida din nou la functia presedinte CDU in cadrul congresului partidului ce va avea loc in decembrie, la Hamburg. Ales anul trecut in Bundestag pe listele formatiunii de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania AfD), parlamentarul de origine romana Markus Frohnmaier a comentat pentru Adevarul decizia cancelarului Merkel.

CUTREMUR la Exatlon: Schimbare de ULTIMA ORA in grila! Detalii incendiare din Republica Dominicana

Lovitura pentru fanii Exatlon!Zilele de difuzare ale Exatlonului vor fi redusela patru editii saptamanale incepand de saptamana viitoare. Show-ul va fi difuzat de joi pana duminica, de la.

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile.

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru toti romanii! Cum va fi vremea in noiembrie: Care sunt zonele vizate...

In primele zile ale lunii noiembrie va persista vremea calda, dupa care valorile termice vor scadea atat la nivelul maximelor, cat si al minimelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )