Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

B1 B1,
Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de. continuă pe B1

Cea mai mare investitie privata aprobata de Guvern este in Maramures

Universal Alloy Corporation Europe pregateste o noua investite in Maramures in valoare de 130 milioane de euro. Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 37. 5 milioane de euro. Suma este cea mai mare aprobata de Guvern pentru o investitie privata.

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

VIDEO Cum au construit chinezii cea mai mare zi mondiala a cumparaturilor online

Singles Day 11. 11, organizata de Alibaba Group, a generat anul trecut vanzari de peste 25 miliarde dolari si a devenit cea mai mare sarbatoare a cumparaturilor, surclasand Black Friday. Celebrul Jack Ma de la Alibaba a motivat mii de companii, a organizat show-uri demne de Hollywood si a combinat offline-ul cu online-ul pentru a determina chinezii sa cumpere de peste 25 de miliarde de dolari intr-o singura zi, de la nasturi, pana la automobile.

Inflatia din Turcia, cea mai mare din ultimii 15 ani

Preturile de consum au crescut cu 25% in octombrie Preturile de consum din Turcia au crescut cu 25% in octombrie cel mai important avans din ultimii 15 ani), dar cea mai mare dificultate este ca banca centrala sa nu cedeze presiunii de a reduce dobanzile in mod prematur, in conditiile in care inflatia va incepe sa incetineasca anul viitor, potrivit analistilor, relateaza CNBC.

De ce nu ne saturam cand mancam. Asta e cea mai mare greseala

Una dintre cele mai neplacute senzatii mai ales atunci cand esti la dieta este senzatia de foame constanta. De cele mai multe ori este un semnal de revolta transmis de creier din cauza schimbarii alimentare la care il supui.

De ce nu ne saturam cand mancam. Care este cea mai mare greseala

Una dintre cele mai neplacute senzatii mai ales atunci cand esti la dieta este senzatia de foame constanta. De cele mai multe ori este un semnal de revolta transmis de creier din cauza schimbarii alimentare la care il supui.

Numarul tinerilor sinucigasi din Japonia a atins cea mai mare valoare din ultimii 30 de ani

Sinuciderile comise de tinerii japonezi au ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii 30 de ani, a avertizeazat luni ministrul eductiei nipon, in contextul in care numarul total de persoane care si-au luat viata a scazut constant in ultimii 15 ani.

in cea mai mare zona de dezvoltare imobiliara, ulitele devin strazi pe banii dezvoltatorilor. 1,6 milioane de lei, costul pentru modernizarea unei singure strazi

Dupa ce au fost depasiti o serie de pasi birocratici, investitorii imobiliari din noua zona rezidentiala Tractorul au reusit sa modernizeze una dintre strazile care a fost inclusa in acest proiect derulat in parteneriat cu Primaria Brasov.

Cel mai mare producator de senzori pentru industria aviatica din lume deschide o fabrica la Timisoara

Compania americana TE Connectivity Solutions va inaugura, in 13 noiembrie, unitatea de la Timisoara, care urmeza sa devina cea mai mare fabrica a companiei, din Europa, in divizia de senzori.

Ornamentele de sarbatori de la Galati, cumparate la pret de opt ori mai mare decat la Braila. Serviciile sunt similare, in ciuda diferentei uriase de buget

In vreme ce municipalitatea de la Galati va achita 675. 000 de euro cel mai mare cost de acest fel din istoria urbei) pentru inchirierea si montarea ornamentelor, cea de la Braila va plati doar 86. 000 de euro. Diferenta uriasa de buget nu se vede clar in oferta celor doua firme contractate.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )