Libnet.ro
UNICEF

18:15

Renault va anunta reducerea efectivelor din Franta cu 5.000 de oameni - presa

Hotnews Hotnews,
 Renault va anunta reducerea efectivelor din Franta cu 5.000 de oameni - presa

Renault va anunta planul de restructurare care sa-i asigure supravietuirea pe mai departe, iar una dintre masuri este reducerea cu 5. 000 de persoane a efectivelor din Franta, scrie Le Figaro. Se vor face si schimbari la activitatea uzinelor, in ideea de investitii mai mari in masinile electrice si hibride. Daca ar refuza aceasta transformare, Renault risca sa dispara, a spuse recent ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire. continuă pe Hotnews

MAE: 277 de cetateni romani au fost repatriati din Franta si Marea Britanie

Ministerul de Externe anunta, intr-un comunicat, ca 277 de cetateni romani aflati in Franta si Marea Britanie au fost adusi in tara cu curse Tarom. Printre cetatenii romani repatriati din Franta se regasesc studenti Erasmus, persoane ale caror contracte de munca au fost reziliate, turisti aflati in tranzit din Statele Unite ale Americii si medici rezidenti care si-au desfasurat stagiul in acest stat, precizeaza MAE.

Guvernul de la Paris cere grupului Renault sa creasca productia in Franta, nu in alte tari

Ministrul francez al Mediului a cerut ca grupul Renault sa dezvolte productia in Franta, nu in alte .

Presedintii Parlamentelor din Franta si Germania fac un apel comun la redeschiderea frontierelor din Europa

Presedintele Adunarii Nationale a Frantei, Richard Ferrand, si omologul sau german, Wolfgang Schaeuble, presedintele Bundestag, lanseaza marti un apel la redeschiderea cat mai rapida a frontierelor din Europa, dupa cateva saptamani de restrictionare a circulatiei din cauza epidemiei de coronavirus.

MAE: Peste 270 de romani, repatriati din Franta si Marea Britanie, in contextul restrictiilor impuse din cauza coronavirusului. Printre ei, studenti, medici rezidenti, turisti, persoane fara adapost

Ministerul de Externe a anuntat revenirea in tara a 277 de romani care se aflau in Franta, respectiv Marea Britanie si care au fost afectati de masurile de restrangere a transportului aerian, adoptate in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2578 seconds )