Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii sunt cei mai interesati est-europeni de masinile electrice - Studiu

Circa 36% dintre romanii aflati in cautarea unei masini noi ar opta pentru una electrica. Astfel, romanii ar fi cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice, conform unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID. in Ungaria, procentul este de 29%, iar in Cehia 11%.

STUDIU E.ON ROMANIA: Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau sa cumpere una electrica. Cu acelasi procent se lauda si italienii, insa intr-un context total diferit.

Romanii, printre cei mai deschisi europeni la achizitionarea de masini electrice: 3 din 10 merg pe acest tip de motorizare

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, astfel ca 36% dintre cei aflati in cautarea unei masini noi intentioneaza sa cumpere una electrica, potrivit un.

Sondaj: Romanii, printre cei mai ingrijorati de economie, coruptie, emigrare si mediu din UE

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind una dintre cele mai mari problemeale tarii, alaturi de economie, emigrare si mediu, relateaza The Guardian, care citeaza un sondaj efectuat de Consiliul.

Juncker, suparat pe Cameron: Unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker l-a criticat luni, intr-o interventie in Parlamentul landului german Saarland, pe fostul premier britanic David Cameron, calificandu-l drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai timpurilor moderne.

Raport: baronii PSD care au primit cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii

Judetele si localitatile conduse de lideri PSD au primit, in 2018, cei mai multi bani de la Ministerul Dezvoltarii, institutie condusa anul trecut de Paul Stanescu, aflat acum la cutite cu Liviu Dragnea. De altfel, Consiliul Judetean Olt, institutie prezidata timp de opt ani de Paul Stanescu, a fost primul in clasamentul alocarilor, arata un raport Expert Forum.

Scandal urias la Asia Express, sezonul 2: Da e vorba de cei mai iubiti concurenti! Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce au plecat acasa...

Una dintre vedetele de la Asia Express a facut o cura cu hot-dog la shopping. Dupa ce a slabit 12 kilograme in probele de foc ale unuia dintre cele mai dure reality show-uri din Romania, contesa de la Asia Ex.

Tigrii de la CSM au reusit repatrierea lui Ovidiu Tonita, unul dintre cei mai importanti rugbysti ai Romaniei

Echipa de rugby de la CSM Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei in week-endul trecut, iar zilele acestea a mai obtinut o victorie.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )