Libnet.ro
UNICEF

19:00

Trotinetele electrice Lime - si pe strazile din Cluj

Hotnews Hotnews,
 Trotinetele electrice Lime - si pe strazile din Cluj

Romanii vor da si la Cluj de trotinetele eletrice Lime, al doilea oras din Romania in care startup-ul american va oferi spre inchiriere aceste vehicule, prin intemediul aplicatiei. Lansarea Lime la Cluj-Napoca are loc miercuri, 26 august 2020, la mai bine de un an dupa lansarea din Bucuresti a serviciului de mobilitate urbana, care a avut loc in aprilie 2019. continuă pe Hotnews

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj. Ce i-a livrat agresorului de s-a napustit asupra lui

Un curier in varsta de 69 de ani a fost batut chiar in scara unui bloc din Cluj-Napoca. Politistii mentioneaza ca autorul bataii a fost identificat, iar cercetarile in acest caz de agresiune continua. VIDEO Curier, batut in scara unui bloc din Cluj De asemenea, IPJ Cluj a mai precizat, intr-un comunicat care a fost .

Un curier de 69 ani, din Cluj, i-a dus unui barbat, la usa, un aviz de intrerupere a luminii. Ce a urmat e desprins din filmele de groaza

Un caz revoltator vine din Cluj-Napoca, acolo unde un curier in varsta de 69 de ani a fost batut in scara unui bloc de catre barbatul caruia ii inmanase un aviz de intrerupere a luminii. Ce s-a.

Criminalul asistentei medicale din Cluj, in arest preventiv. Barbatul avea antecedente de comportament violent

Tanarul care si-a ucis fosta iubita, o asistenta medicala, pe o strada din Cluj-Napoca a fost prins in Suceava, fiind audiat de procurorii clujeni si plasat in arest preventiv. Barbatul care.

Barbatul care si-a omorat iubita in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins la Suceava

Barbatul suspectat ca si-a omorat iubita, in noaptea de duminica spre luni, in fata unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de politisti la Suceava. Cel mai probabil, barbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

Socant! O tanara din Cluj a fost sechestrata si batuta

O femeie in varsta de 31 de ani a fost sechestrata si batuta in curtea unei gospodarii din comuna Poieni, judetul Cluj, de catre o femeie si un barbat. Agresorii au fost retinuti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )