Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone va construi o retea 5G privata la o uzina Ford din Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone va construi o retea 5G privata la o uzina Ford din Marea Britanie

Constructorul auto Ford Motor Co a semnat un acord cu operatorul de telefonie Vodafone Group Plc pentru a instala o retea 5G privata la uzina Ford pentru productia de baterii destinate automobilelor electrice de la Essex, Marea Britanie, au anuntat. continuă pe Wall-Street Ro

SUA analizeaza aplicarea unor tarife suplimentare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunuri din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania

Statele Unite analizeaza posibilitatea aplicarii unor tarife suplimentare in valoare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunurile provenite din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania, acesta fiind un nou pas care ar putea amplifica tensiunile intre cele doua maluri ale Atlanticului, relateaza CNBC, potrivit news. ro. Un document al Biroului Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite anunta ca institutia analizeaza o lista suplimentara de produse din Franta, Germania, Spania si Marera Britanie, pentru care sa fie aplicate tarife de pana la 100%, a relatat Bloomberg.

Aglomeratie pe plajele din Marea Britanie. Mii de oameni s-au mutat pe sezlonguri in cea mai calda zi din an (VIDEO)

Suntem in mijlocul sezonului estival, iar britanicii profita din plin de acest lucru. Dupa mai bine de 3 luni de masuri restrictive, in contextul pandemiei de coronavirus, oamenii si-au pierdut rabdarea si au.

Grafice Peste trei sferturi dintre romani sunt de acord cu exploatarea gazelor din Marea Neagra- Sondaj

Liberalizarea gazelor este necunoscuta pentru jumatate dintre romani, arata Barometrului Securitatii Energetice - 2020 realizat de INSCOP Research la comanda Laboratorului de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS). O informatie importanta care reiese din sondaj este ca peste trei sferturi dintre romani 78,9%) sunt de acord cu exploatarea rezervelor de gaz natural din tarmul romanesc al Marii Negre. De asemenea, cei mai multi considera ca este important si foarte important ca Romania sa nu mai importe gaz rusesc.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )