Libnet.ro
UNICEF

21:02

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj bomba pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj bomba pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sandero au disparut din topul preferintelor europenilor. Vanzarile acestora au ajuns la pamant, din cauza eliminarii unor motorizari si dezechilibrelor produse de Worldwide Harmonised. continuă pe B1

Dacia Duster, mai rara decat un sau Aston Martin. Ce are special modelul negru ca o pantera

Dacia noua editie speciala Duster Black Collector, mai rara decat un sau Aston Martin. Ce are special modelul? Dacia Duster, mai rara decat un sau Aston Martin Dacia are pe roate lansarea unei noi editii speciale a modelului Duster. Pantera neagra va fi produsa in numai 500 de exemplare, precum Bugatti Chiron. Modelul .

Dacia Duster, mai cool ca niciodata: modelul pe care n-ai cum sa nu-l doresti

Noul Duster e o masina destul de noua. Nu sunt mari asteptari ca Renault va reinventa masina Dacia prea curand. Totusi, exista speranta fie pentru un model hibrid, eventual mai mic, fie.

Teodor Melescanu, mesaj taios pentru Tariceanu: Nu cred in sanctiuni, excluderi si apucaturi de dictator din Banana Land

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatuluii-a transmis, joi, un mesaj liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, in care ii spune ca nu crede in excluderi si apucaturi de dictator din Banana.

Victor Ponta, mesaj dur pentru premierul Dancila: Viorica - Fii barbata! Vezi pe cine mai poti cumpara

Victor Ponta o invita in Parlament pentru a cere un vot de incredere pentru Guvern. Liderul Pro Romania vine si cu un atac fin si ii transmite Vioricai Dancila sa mai vada pana atunci ce parlamentari mai po.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )