Libnet.ro
UNICEF

21:17

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj uluitor pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj uluitor pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sandero, care se regaseau in mod uzual in preferintele europenilor, si-au vazut vanzarile la pamant, in septembrie, din cauza eliminarii unor motorizari si dezechilibrelor produse. continuă pe B1

Dacia Duster Raid, modificata de ORECA pentru raliu montan. Dacia care ULUIESTE EUROPA

Dacia Duster a devenit o obisnuinta la cursele de raliu montan sau off-road, in general. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a.

Dacia Duster 4X4 Everyone. DUSTER-ul AGRESIV care sperie Range Rover si Mercedes GL

Dacia Duster continua sa impresioneze. Inginerii francezi si cei romani, de la Mioveni, si-au adunat puterile si energiile pentru proiectarea unui Duster agresiv, care sa concureze, ATENTIE, cu Range Rover si Me.

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

Mugur Isarescu, gata sa renunte dupa 50 de ani de cariera. Ce mesaj are pentru Guvernul Romaniei

In decembrie, anul trecut, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru anunta eloborarea un proiect de lege care va restrange situatiile actuale de cumul al pensiei cu salariul in sistemul bugetar. Proiectul urma sa fei transmis premierului Orban si membrilor Guvernului, pentru a decide daca va fi promovat in mod oficial la nivel de act normativ, au declarat .

Mihai Gotiu, mesaj dur pentru Dan Barna: Daca jumatate dintre membrii USR nu sunt de acord cu asta, iti dai demisia?

Senatorul USR Mihai Gotiu ii transmite un mesaj dur presedintelui USR, Dan Barna, dupa ce acesta a propus ca formatiunea sa devina una asumat de centru-dreapta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )