Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto la bursa

B1 B1,
Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto la bursa

Ierarhia s-a schimbat intr-o noapte, datorita unui mesaj aparent secret scapat de Elon Musk pe internet. Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto, dupa ce valoarea actiunilor sale a depasit-o pe cea. continuă pe B1

BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP.

BANCA MONDIALA: Covid-19 a provocat cea mai extinsa criza economica la nivel global dupa 1870

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 1870 si risca sa duca la o agravare dramatica a saraciei in lume, a avertizat azi Banca Mondiala.

Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Ne indreptam spre cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani! Anuntul a fost facut de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Cel mai mare declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani Econimia la nivel global va inregistra cea mai .

Trucuri ca sa faci o cafea buna. Cum se prepara cafeaua pentru a scoate cea mai buna aroma

Cei mai multi oameni nu isi incep dimineata fara o ceasca de cafea, aceasta fiind su una dintre cele mai consumate bauturi din lume. Afla si tu cum poti prepara acasa cea mai buna cafea: la ibric, espresso sau la filtru. Trucuri ca sa faci cea mai buna cafea Principalii trei factori de care trebuie .

Banca Transilvania a facut asta in plina pandemie: cum isi confirma pozitia de cea mai mare banca

Banca Transilvania isi confirma pozitia de cea mai mare banca din Romania. Si tocmai ce a anuntat ca a facut asta in plina pandemie. Banca Transilvania cauta sa-si confirme pozitia.

Cum faci cea mai buna pizza de casa. Reteta de pizza recomandata de un concurent Masterchef

Daca va simtiti inspirati si vreti sa faceti o pizza ca un adevarat Masterchef, ati venit unde trebuie. Va propunem o reteta de pizzaa la Masterchef pe care o puteti face singuri, acasa. Cum faci cea mai buna pizza de casa a la Masterchef Realizarea unei pizza poate fi o afacere lipicioasa, nu numai ca .

Puterea Dragostei, la Kanal D. Care este cea mai importanta regula a emisiunii

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D se afla la sezonul al doilea. Show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea este difuzat in fiecare zi a saptamanii, de luni pana duminica, dupa urmatorul program: de luni pana vineri, inclusiv, emisiunea poate fi vizionata de la ora 11:00 la ora 17:00, iar in week-end, sambata si duminica, .

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut.

Cea mai buna ciorba de burta. Asa iese mai buna ca la restaurant

De-a lungul timpului v-am adus cateva retete destul de ciudate, dar nici una la fel de ciudata ca aceasta supa de burta. Speram sa ramaneti sa citeti acest material despre aceasta reteta si sper sa va convingem ca poate intr-o zi o s-o incercati. Cea mai buna ciorba de burta Burta, dragi prieteni, este stomacul .

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3258 seconds )